کشته شدن ۶ مکزیکی هنگام تماشای بازی با کرهجنوبی

۶ نفر در شهر سیوداد خوارز مکزیک هنگام تماشای بازی تیم ملی فوتبال کشورشان برابر کرهجنوبی از گروه F جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه کشته شدند.
۷ مرد در یک خانه شخصی شهر سیوداد خوارز جمع شدند تا بازی تیمهای ملی فوتبال مکزیک و کرهجنوبی را بهصورت زنده از تلویزیون تماشا کنند. در حین این بازی افراد مسلح به این خانه حمله کرده با بهآتش کشیدن آن باعث مرگ شش نفر و زخمیشدن یک نفر شدند.
در ایالت چیئوائوا در شمال مکزیک گروههای جنایتکار فراوانی هستند که کنترل ترانزیت مواد مخدر به آمریکا را در دست دارند. چند سال قبل نیز شهر سیوداد خوارز بهعنوان جرمخیزترین شهر جهان در زمینه تعداد قتلها با کشتهشدن ۳ هزار و ۱۰۰ نفر در یک سال شناخته شده بود. با این حال مقامات این شهر موفق به بهبود اوضاع شدند و تعداد قتلها بهطرز چشمگیری کاهش یافته است.
به گزارش تسنیم، مکزیک روز گذشته (شنبه) در دور دوم بازیهای مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با نتیجه ۲ بر یک از سد کرهجنوبی گذشت و صدرنشین گروه F شد.