کشتار مسلمانان در اربعین سنت دولت نیجریه شده است
به گزارش مهر، تعدادی از تشکل های دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور، با انتشار بیانیه ای به کشتار مسلمانان نیجریه توسط دولت این کشور واکنش نشان دادند.
در این بیانیه آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
وَ کانَ حَقًّا عَلَینا نَصرُ المُومِنین
امام صادق (ع) فرمودند یاران امام زمان (عج) مردانی از جنس پولادند که اگر به کوه روی بیاورند آن را متلاشی خواهند کرد.
در روزی که شکوه رژه طلایه داران سپاه امام زمان (عج) رسانه های جهان را کور و کر کرده بود در نیجریه مردان و زنانی با خون خود بیعت خود را ضمانت کردند.
سخت است بدانی هر سال گرگ صفتان در کمین نشسته اند و بی خوف و نگرانی دل به دریا بزنی و شهادت را در آغوش بگیری.
کشتار و خونریزی در اربعین چند سالی است که سنت دولت نیجریه شده است تا بر حسینیان بتازد و نام یزیدیان را همچنان زنده نگاه دارد. باید سوال کرد: سازمان های حقوق بشری کجا هستند؟ منشور ملل متحد قرار است کجا به داد بشر برسد؟ اگر قرار است که هرکس فارغ از رنگ و نژاد و زبان حق حیات داشته باشد، پس چرا این چنین جنایتهایی در سطح وسیع اتفاق میافتد و کسی پاسخگو نیست؟ آیا سازمان های بینالمللی رسالت عظیم خود را فراموش کردهاند؟
به راستی که فاصله بین قول و فعل بسیار زیاد است. ادعاهای حقوق بشری که گوشها را پر کرده و در رسانه های جمعی در بوق و کرنا میشود تنها مشتی حروف هستند که بر تکه های کاغذی جمع شدهاند و در عمل این شعارهای زیبا ابتدا بر خطکش و متر منفعت ابر قدرتان و قلدران جهانی سنجیده میشوند و بعد نتیجه میدهند. آنچه امروزه در عرصه جهانی شاهد هستیم، به مسلخ بردن کلماتی مثل عدالت، حق حیات، برابری، مسالمت، حقوق بشر و … است. کلماتی که قربانی سیاست های منفعت طلبانه عدهای شدهاند؛ بله ما از ابتذال کلمات به دست دول غربی و پیاده نظام های آنها سخن میرانیم.
استکبار جهانی روز به روز فربهتر میشود؛ خون مظلومان جهان را مینوشد، از سرمایه آن ها تغذیه میکند و آنها را سلاخی میکند. باید اضافه کرد در دید این هیولاهای عظیم الجثه «انسانها برابرند اما بعضی برابرتر». شاید اگر رنگ پوست مردم نیجریه مانند دلشان سفید بود و چشمان رنگی داشتند، بعد از اینگونه جنایات، احتمالا جنگ دیگری را در جهان شاهد بودیم.
لذا در این روزها که سکوتی مرگبار در عرصه جهانی نسبت به این فاجعه غیر انسانی، که دل هر انسان با وجدانی را به در میآورد، حاکم شده است دانشجویان وظیفه خود می دانند که این اقدامات وحشیانه در قبال مظلومان و عزاداران سیدالشهدا را محکوم نمایند. همچنین سازمان های جهانی را به رجعت و مداقه در اصول مطروحه در اساسنامهشان ارجاع می دهیم.
بنابر مواد ۱، ۲،۵،۷ اعلامیه حقوق بشر مصوب ۱۹۴۸ هر بشری بدون توجه به رنگ پوست یا زبان یا نژاد دارای حق حیات و آزادی است. این امور حقوقی هستند که فارغ از زمان و مکان هر انسانی آن ها را داراست و نیک میدانیم که مفاد این اساسنامه الزام آور بوده و همهی دولتها باید این حقوق را برای تابعان خود به رسمیت بشناسند و به آنها جامهی عمل بپوشانند. هم چنین در مواد ۱۸ تا۲۰ این اعلامیه به بحث آزادی در اندیشه و عقیده نظیر دین میپردازد پس واقعا جای ابهام است که مردم نیجریه را صرفا به خاطر مسلمان بودن و برگزاری سنت دینی خود به گلوله میبندند و حقوق مسلم آنها را ذبح میکنند و آشکارا نقض قانون میکنند و صدایی از احدی بلند نمیشود.
باید بیان کرد: امروزه بیش از هر وقت دیگری صدای ترک برداشتن پایه های آن نظم نوین جهانی که از مبانی تاسیس سازمان جهانی ملل متحد بود به گوش میرسد. همچنین از دولت جمهوری اسلامی ایران به ویژه از وزارت امور خارجه، دولت های آزادی خواه جهان و نیز سازمانهای بینالمللی مدافع واقعی حقوق بشر میخواهیم، ضمن کمک و همراهی با مسلمانان مظلوم، در جهت کاهش رنج و آلام مسلمانان نیجریه و جلوگیری از وقایع مشابه بعدی اقدامات عملی و موثری را به انجام رسانند.