کاهش نرخ امید به زندگی در انگلیس و آمریکا

    کد خبر :348380

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که امید به زندگی در بیشتر کشورهای با درآمد بالا کاهش یافته و برای اولین بار در دهه‌های گذشته نشان‌دهنده کاهش “جمعی و همزمانِ” این شاخص در کشورهای ثروتمند است.

بر اساس این مطالعه در میان ۱۸ کشور با درآمد بالا شامل اسپانیا، سوئد، ژاپن، استرالیا، انگلیس و آمریکا، اتریش، بلژیک، کانادا، دانمارک، فنلاند، فرانسه، ایتالیا، آلمان، هلند، نروژ یا سوئیس و پرتغال بیشتر کشورها بین سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ با کاهش امید به زندگی مواجه شده‌اند.

در میان این ۱۸ کشور استرالیا، ژاپن، دانمارک و نروژ تنها کشورهایی بودند که زنان و مردان هر سال افزایش امید به زندگی داشته و ۱۴ کشور دیگر همگی با کاهش این شاخص مواجه بوده‌اند.

این روند برخی از مسائل بالقوه در ارائه مراقبت‌های بهداشتی در این کشورها را برجسته می‌کند. واقعیت این است که سیستم‌های بهداشتی مدرن در پیشرفته‌ترین کشورهای با درآمد بالا قادر به برآمدن از عهده چالش‌های غیر منتظره نیستند که در نتیجه باعث کاهش طول عمر در طول چند دهه می‌شود.

این مطالعه هم چنین نشان داد که نقش بیماری‌های تنفسی، قلبی، عروقی، آلزایمر و سایر اختلالات سیستم عصبی و روانی در روند کاهش امید به زندگی در افراد ۶۵ سال به بالا بیشتر است. در کشورهایی که تهدیدات زیست محیطی مانند آلودگی هوا و کیفیت هوای ضعیف وجود دارد مرگ و میر ناشی از این بیماری‌ها شایع‌تر است.

در حال حاضر در میان این کشورهای توسعه یافته ایالات متحده آمریکا، کمترین میزان امید به زندگی را داشته و در طیف وسیعی از سنین، شرایط بهداشت و علل مرگ بدترین وضعیت را در میان همتایان خود دارد.

به گزارش ایسنا، همچنین بیشتر کشورهایی که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ میلادی با کاهش نرخ امید به زندگی روبرو شده‌اند در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ دوباره با افزایش این نرخ مواجه شده‌اند اما آمریکا و انگلیس از این روند مستثنی بوده و در سال‌های اخیر همچنان روند نزولی این شاخص در این دو کشور ادامه یافته است.

از دلایل این روند نزولی در آمریکا می‌توان به دسترسی نابرابر به مراقبت‌های بهداشت و تغییر گسترده در کیفیت آن و در انگلیس جمعیت‌های محرومی که به طور نامتناسب از برخی عوامل اجتماعی مانند فقر رنج می‌برند، اشاره کرد.

به گزارش سی ان ان، در حالی که بسیاری از کشورها توانسته‌اند این وضعیت نزولی را بهبود بخشند، تهدید بیماری‌های جدید و نوظهور و همچنین افزایش نگرانی‌ها نسبت به مقاومت ضد میکروبی، چالشی بزرگ در آینده به شمار می‌رود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید