کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی با خرما

    کد خبر :1082247
خرما

خرما حاوی بالاترین میزان آنتی اکسیدان در میان سایر میوه‌های خشک است. آنتی اکسیدان‌ها به عنوان جذب کننده رادیکال‌های آزاد عمل کرده که التهاب را کاهش می‌دهند و ضد سرطان عمل می‌کنند.

میوه خرما ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد. این میوه سطح تری گلیسیرید خون را بهبود می‌بخشد، اکسیداسیون کلسترول و ایجاد تصلب شرایین را کاهش می‌دهد که یکی از دلایل مهم حملات قلبی و سکته است.

خرما می‌تواند به عادی سازی عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. این میوه منبع فیبر محلول و نامحلول است که باعث حرکات منظم روده شده و از یبوست یا اسهال جلوگیری می‌کند. خرما سرشار از روی، ویتامین های B کمپلکس، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسید فنولیک هستند که به تقویت دفاعی بدن کمک می‌کنند.

مصرف خرما در دوران بارداری می‌تواند به زایمان طبیعی کمک کند. مطالعات علمی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف خرما در هفته‌های آخر بارداری می‌تواند به کوتاه شدن زمان زایمان کمک کند.

خرما ممکن است به پیشگیری از بیماری‌های عصبی کمک کند. میوه خرما سرشار از موادی است که حافظه و توانایی شناختی مانند فلاونوئیدها و روی را بهبود می‌بخشد.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید