کاهش بیماری قلبی با این رژیم غذایی

    کد خبر :1075346
رژیم غذایی مدیترانه ای
مطالعات نشان می‌دهد که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در زنان کاهش دهد.

 پژوهشی که بر روی بیش از ۷۰۰ هزار زن در ایالات متحده و اروپا انجام شد، نشان داد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ در زنانی که تابع رژیم غذایی مدیترانه‌ای هستند، کمتر است. این مطالعه به طور کل بیان می‌کند که رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای تمام زنان، به ویژه ۱۸ سال به بالا، مفید است.

این رژیم سرشار از غلات کامل، سبزیجات، میوه، حبوبات، آجیل و روغن زیتون است. ماهی و دیگر غذاهای دریایی هم تا حدودی در این رژیم وجود دارند، اما گوشت قرمز، محصولات لبنی، چربی‌های حیوانی و غذاهای کنسروی به شدت محدود و یا حذف شده‌اند.

به گفته محققان، عوامل خطرساز قلبی عروقی خاص زنان، از جمله یائسگی زودرس، دیابت بارداری و حتی لوپوس سیستمیک، همگی به طور مجزا در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی نقش دارند.

طبق شواهد، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب در افرادی که پایبند به رژیم غذایی مدیترانه‌ای هستند، ۲۵ درصد پایین‌تر است. علاوه بر این، محققان دریافتند پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای، تا ۲۳ درصد در جلوگیری از زوال عقل تأثیر مثبت دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید