چهار شهر در انتظار میزبانی دربی ۱۰۶ / تصمیم نهایی پرسپولیس به‌زودی اعلام می‌شود!

    کد خبر :1171768
دربی

باشگاه پرسپولیس به‌زودی در نشستی داخلی درباره محل برگزاری دربی ۱۰۶ تصمیم‌گیری خواهد کرد؛ جلسه‌ای که قرار است با بررسی دقیق شرایط فنی، مالی و امکانات ورزشگاه‌ها برگزار شود.

در حال حاضر چهار شهر به عنوان گزینه‌های اصلی میزبانی مطرح شده‌اند، اما هنوز هیچ‌کدام به‌طور قطعی انتخاب نشده‌اند.

به گزارش نامه‌نیوز، ورزشگاه پارس شیراز در ابتدا یکی از جدی‌ترین گزینه‌ها بود، اما در روزهای اخیر احتمال میزبانی این شهر کاهش یافته است؛ با این حال، افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس، همچنان در تلاش است تا دیدار بزرگ پایتخت در شیراز برگزار شود.

در کنار شیراز، یزد نیز با ورزشگاه باکیفیت شهید نصیری و تماشاگران پرشور خود از گزینه‌های جذاب میزبانی است. از سوی دیگر، باشگاه آلومینیوم اراک نیز تمایل خود را برای برگزاری این مسابقه در ورزشگاه خانگی‌اش اعلام کرده تا از محل بلیت‌فروشی و تبلیغات، درآمد قابل توجهی کسب کند.

چهارمین گزینه هم ورزشگاه شهر قدس تهران است که در صورت انتخاب، بازی در آن بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس برای انتخاب نهایی چند معیار کلیدی در نظر دارد؛ از جمله امکان حضور هواداران سرخ در شهر میزبان، کیفیت زمین چمن، و شرایط مالی و لجستیکی هر شهر.

در حال حاضر تمرکز کادر فنی پرسپولیس بر دیدار هفته جاری مقابل استقلال خوزستان است و پس از پایان این مسابقه، جلسات نهایی برای تعیین میزبان دربی برگزار و نتیجه رسمی به سازمان لیگ اعلام خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید