چند میگیری برای منافقین گریه کنی؟!
گردانندگان سازمان منافقین در نشست امسال به جای افراد رنگینپوست که هر سال به وفور در نشست یافت میشدند، به افرادی با چهرههایی از شرق و غرب آسیا و تبعههای افغانستان و پاکستان روی آوردند.
گروهک منافقین امسال نیز مشابه سالهای گذشته نشستی را در پاریس برگزار کرد. نشستی که میلیونها دلار در آن هزینه میشود تا تنها این ذهنیت را به مخاطبین منتقل کند که «ما هستیم»، اما اگر به چهره اعضای این سازمان در اینگونه نشستها با دقت نگاه کنیم، متوجه زوال این سازمان تروریستپرور میشویم.
نگاهی به دیگر حرکتهای رسانهای و حامیان این گروهک نشان میدهد اساساً همه شرکتکنندگان در تجمعات این گروه حتی اگر سیاستمدار با سابقه و شناخته شده باشند، همگی در یک نقطه مشترکند که نه تنها اکنون از دنیای سیاست و قدرت بازنشسته شدهاند، بلکه تقریباً دیگر امیدی برای بازگشت به عرصه قدرت ندارند که دست به چنین معاملهای با منافقین میزنند.
جان بولتون، گینگریچ، لوپز، ترکی فیصل و… همه اینها دیگر اکنون در ساختارهای قدرت کشورهای متبوع خود جایگاهی ندارند و صرفاً حضور در نشست منافقین را با انگیزه تجاری و کاسبی نگاه میکنند، با این تفاوت که جایگاه و سابقه هر یک از این سیاستمداران در افزایش یا کاهش مبالغ مؤثر است. نگاهی به فهرست مبالغ پرداختی منافقین که گاهی به رقم 80 هزار دلار برای دو دقیقه سخنرانی هم میرسد، مؤید این مطلب است.
تصاویر و اطلاعات این گردهماییها نشان میدهد افرادی با جمعیت قابل توجه و تابعیت غیر ایرانی به عنوان هوادار منافقین در این همایشها شرکت میکنند که از اهداف این برنامهها بیاطلاعاند. گفته میشود این افراد کسانی هستند که به خاطر مشکلات بیکاری و فقر به اجاره این فرقه درمیآیند تا بتوانند به گذران زندگی بپردازند بر همین اساس آوارهها، متقاضیان پناهندگی از کشورهای آفریقایی و کولیها به «ویلپنت» آورده میشوند تا صندلیهای خالی مراسم را پرکنند.
«آسوشیتدپرس» چندی پیش طی گزارشی نوشت: «غالب حاضران در گردهمایی منافقین در برلین، با سازماندهی این گروه از مدارس لهستان و جمهوری چک به برلین آورده شده بودند تا صندلیهای سالن محل برگزاری گردهمایی پر شود.»
خبرگزاریها پیش از این فیلمی را منتشر کردهاند که نشان میدهد اکثریت قریب به اتفاق شرکت کنندگان، ملیتی غیر ایرانی داشته و همانگونه که جدا شدههای این فرقه میگویند، گدایانی هستند که از برخی کشورهای آفریقایی، آسیایی و برخی کشورهای اروپایی جمعآوری شده و به وعده «چند وعده غذای گرم» و «مقداری کمک مالی» به این مراسم آمدهاند.
حدود دو سال پیش نیز روزنامه فرانسوی لوموند گزارشی منتشر کرد که در آن با چند نفر از شرکتکنندگان در یک همایش منافقین گفتوگو شده بود.
«آلینا آلیمکووا» یک دختر قرقیزستانی که در یکی از همایشهای منافقین در پاریس شرکت کرده بود میگوید که حتی یک کلمه فارسی هم نمیداند و چیز زیادی هم درباره مسائل مربوط به ایران نمیداند، اما تصمیم میگیرد با یک پیشنهاد خوب به پاریس سفر کند تا برای چند روز اقامت در پاریس، در یک همایش هم شرکت کند. او میگوید همه مسافرانی که با هشت دستگاه اتوبوس از پراگ همراه او به پاریس میروند جواناند و اغلب دانشجو و همه از طریق اینترنت به گفته او به نوعی استخدام شدهاند. چنان که این دختر دانشجوی اهل قرقیزستان میگوید هیچ کس به درستی از هدف این سفر اطلاعی نداشته است.
منبع: کیهان