پیشکسوت کشتی: استعفا دردی از مشکلات کشتی کشور برطرف نمی‌کند

  • ورزشی
  • پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۱۵
    کد خبر :406747

محمدحسین جمال پیشکسوت کشتی و نخستین مدال آور کشتی فرنگی قم درمسابقات جهانی ۱۹۷۰ گفت: نیازمند وحدت میان تمام اعضای خانواده کشتی هستیم و تخریب و استعفا دردی از مشکلات این رشته ورزشی برطرف نمی‌کند.
محمدحسین جمال روز پنجشنبه با اشاره به نتایج ضعیف تیم ملی کشتی کشور در مسابقات قهرمانی ۲۰۱۸ جهان؛ بر ضرورت اصلاح نحوه انتخابی تیم ملی کشتی تاکید کرد و اظهار داشت: ورزشکاران انتخابی تیم ملی توسط کمیته فنی کشتی باید چند مرحله مورد ارزیابی قرار گیرند و این کمیته نیز از پیشکسوتان و مربیان کشور برای انتخاب بهترین ورزشکاران مشورت گیرد ضمن اینکه شاهد هستیم مربی تیم ملی در برخی موارد به نظر کمیته فنی توجهی نمی‌کند.

وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: هیچ کشوری از نظر فنی همتراز ایران در کشتی نیست، ولی چیزی که موجب عملکرد ضعیف کشتی گیران ایران شده، بهره نبردن از علم پزشکی روز دنیاست.

وی با بیان اینکه ورزش امروز در ابعاد مختلف علمی شده است، افزود: به جز مسائل فنی و تکنیکی، چیزی که نقش مهمی در عملکرد ورزشکاران ایفا می‌کند استفاده از علم روز دنیا برای بهبود عملکرد ورزشکاران می‌باشد.

این پیشکسوت و داور بین المللی کشتی، با بیان اینکه از علم پزشکی در ورزش کشتی کمترین بهره مندی صورت گرفته است، گفت: یکی از دلایلی که موجب نتیجه ضعیف تیم ملی در این رقابت‌ها شد، پایین بودن آمادگی جسمانی کشتی گیران کشوران نسبت به ورزشکاران کشور‌های دیگر بود که این موضوع ناشی از تمرینات غیرعلمی است.

وی با تاکید بر اینکه استفاده نکردن از علم روز دنیا نه تنها در کشتی بلکه در سایر رشته‌های ورزشی نیز دیده می‌شود گفت: تمرینات کشتی متناسب با وضعیت جسمانی و بدنی کشتی گیر باید متفاوت باشد و هر ورزشکار تمرینات اختصاصی خود را انجام دهد چرا که بی توجهی به این تفاوت‌ها موجب می‌شود که به برخی از آنان فشار بیشتری وارد شود که این فشار و خستگی به خوبی خود را در لحظات پایانی مسابقات نشان می‌دهد.

جمال تاکید کرد: بسیاری از کشور‌ها سرمایه گذاری عظیمی بر روی کشتی صورت داده و منتظر ما نمانده اند، به همین دلیل باید هر چه سریعتر با آسیب شناسی وضعیت فعلی تیم ملی به دنبال برنامه ریزی جدید و اصلاح این اشکالات برآمد.

وی که به عنوان پدر کشتی قم نیز شناخته می‌شود، اظهار داشت: علم روز دنیا نه تنها در تمرین، بلکه در مسائل روحی روانی نیز بسیار اثرگذار است به همین دلیل باید سرمایه گذاری جدی تری برای علمی کردن ورزش کشور صورت گیرد.

این عضو و مربی سابق تیم ملی کشتی، ادامه داد: وقتی کشتی گیری به روی تشک به مصاف حریفان خود می‌رود، به هیچ چیز جز پیروزی فکر نمی‌کند، ولی بی توجهی به وضعیت ذهنی و همچنین روحی و روانی ورزشکار به طور قطع در عملکرد کشتی گیر در تمرینات و حتی در روز مسابقه اثرگذار است.

جمال، «قرعه بد» را از دیگر عوامل ناکامی ورزشکاران کشورمان در مسابقات جهانی بوداپست ۲۰۱۸ دانست و گفت: باید تاکید کنیم که نه تنها قرعه خوب نیاوردیم بلکه بدترین قرعه‌ها را در این مسابقات آوردیم و برخی کشتی گیران مجبور بودند با ۲ قهرمان المپیک مبارزه کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، تیم ملی کشتی آزاد ایران در پیکار‌های قهرمانی جهان ۲۰۱۸ بوداپست مجارستان که اواخر مهر ماه امسال برگزار شد با سه مدال برنز در رده ششم قرار گرفت و تیم ملی کشتی فرنگی نیز با یک مدال برنز، یازدهم شد. نتایج ضعیف تیم‌های ملی در حالی رقم خورد که کشتی ایران در مسابقات جهانی حتی یک فینالیست نیز نداشت.

رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی پس از نتایج ضعیف تیم‌های ملی آزاد و فرنگی ایران در مسابقات قهرمانی ۲۰۱۸ جهان، دیروز از سمت خود کناره گیری کرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید