پشت پرده تحرکات اخیر محمود احمدی‌نژاد

    کد خبر :260810

یک عضو فراکسیون امید مجلس با بیان این‌که اتاق فکر احمدی‌نژادی‌ها فراتر از این چند نفر است، تاکید کرد که بدون شناسایی نحوه عملکرد این اتاق فکر قادر به شناسایی جریان احمدی‌نژادی نخواهیم بود و با این حال گفت که درصورت شناسایی این اتاق فکر بسیاری از مشکلات سیاسی بیش از یک دهه اخیر کشور حل خواهد شد.

به گزارش ایلنا،فرج الله رجبی با اشاره به صدور و انتشار دادنامه حمید بقایی و بازداشت اسفندیار رحیم مشایی در روزهای پایانی سال گذشته و اقدامات احمدی‌نژاد پس از این موضوع اعلام کرد: منطقی نیست که درباره این جریان به‌عنوان پدیده‌ای که مربوط به چند نفر خاص است، قضاوت کرد. معتقدم برای تحلیل این جریان باید ببینیم اتاق فکر این جریان توسط چه کسانی و با چه رویکرد و اصولی اداره می‌شود.

وی افزود: به نظر می‌رسد اتاق فکر این جریان فراتر از این چند نفری است که در فضای عمومی ظهور و بروز دارند و به این ترتیب باید بررسی کنیم و ببینیم مرکز این اتاق فکر کجاست.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در صورتی که نحوه عملکرد اتاق فکر جریان احمدی‌نژاد را به‌درستی تبیین و تحلیل کنیم، بسیاری از مشکلات سیاسی کشور در بیش از یک دهه اخیر مرتفع خواهد شد.

رجبی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال بازداشت خود احمدی‌نژاد نیز وجود دارد، یادآور شد: واکنش احمدی‌نژاد به بازداشت اطرافیانش قطعاً ناشی از خطی است که اتاق فکرشان برایشان تبیین می‌کند.

او خاطرنشان کرد: معتقدم وقتی جریان احمدی‌نژاد را به‌صورت فردی تحلیل کنیم و مثلاً به این نتیجه برسیم که او فردی است تندرو که بی‌حساب و کتاب حرف می‌زند یا مشایی فردی است با فلان خصوصیات، دچار اشتباه می‌شویم.

نماینده اصلاح‌طلب مردم شیراز در مجلس گفت:‌ احمدی‌نژاد نماد یک جریان فکری است که پشت سر او فعالیت می‌کند و از ابتدای راه هم همراه او بوده است. اتفاقاً این جریان چندان ارتباطی به اصولگرایی هم نداشته و اصولگرایان در شناسایی این جریان مرتکب اشتباه شدند و با تحلیلی اشتباه از احمدی‌نژاد حمایت کردند.

او در واکنش به این پرسش که آیا منظور از این جریان حامی احمدی‌نژاد نحله‌ها و فرقه‌هایی همچون حجتیه و امثالهم هستند، گفت: بحثم این نیست که پاسخ درست این سوال را بگویم؛ بلکه تاکیدم بر این است که اگر می‌خواهیم از جریان احمدی‌نژاد برداشتی درست برای بازسازی قسمتی از مشکلات فضای سیاسی کشور داشته باشیم، نباید این جریان را به همین چند نفر محدود کنیم.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تحلیل‌هایی از این دست که احمدی‌نژاد در سال ۸۴ با چه رویکردی به میدان آمد و بعد تغییر موضع داد و به سمتی دیگر حرکت کرد، از اساس نادرست است؛ چرا که به پشتوانه فکری و انگیزه‌های اعمال او بی‌توجهی می‌شود.

رجبی همچنین گفت: هنگامی که احمدی‌نژادی‌ها را یک «پدیده سیاسی» بدانیم یعنی عقبه آن‌را نمی‌بینیم اما شخصاً معتقدم این جریان صاحب عقبه و اتاق فکر منسجم است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید