پسر ۲۳ ساله ربودن دو دختر را رد کرد: میخواستم آنها را نجات دهم!
پسر جوانی که به اتهام ربودن دو دختر بازداشت شده بود، مدعی شد هدفش نجات آنها از دست افرادی بوده که قصد ربودنشان را داشتند.
اوایل این هفته دو دختر جوان به شعبه دهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران مراجعه و از این پسر به اتهام آدمربایی شکایت کردند. پرونده با دستور قضایی به پلیس آگاهی تهران ارسال شد.
یکی از شاکیان در اظهارات خود گفت: «من و دوستم همراه دو مرد جوان که دوستانمان بودند، برای تفریح به بوستانی در جنوبغرب تهران رفته بودیم. بعد از جدا شدن از آنها در خیابان منتظر تاکسی بودیم که خودرویی جلوی ما توقف کرد. راننده از دوستان پسر مورد علاقهام بود و ما سوار شدیم، اما او در میانه راه مسیر را تغییر داد. وقتی اعتراض کردیم، به تهدید چاقو سعی کرد اموال و طلاهای ما را بگیرد. در این حین چند راننده عبوری متوجه ماجرا شدند و راننده ناچار به توقف شد و توانستیم فرار کنیم.»
دو دختر دیگر نیز شکایت مشابهی علیه متهم مطرح کردند. تحقیقات پلیس برای دستگیری وی آغاز شد تا اینکه مخفیگاه او دو روز پیش توسط ماموران کلانتری رازی تهران شناسایی و بازداشت شد.
متهم ۲۳ ساله در تحقیقات گفت: «یکی از دختران شاکی، دوست قدیمی یکی از دوستانم است. وقتی در بوستان متوجه شدم دو دختر با چند نفر درگیر شدهاند و پسران غریبه قصد داشتند آنها را به زور سوار خودرو کنند، وارد شدم و دعوا را پایان دادم. سپس دو دختر آشنا را سوار خودرو کرده و به خانههایشان رساندم.»
به گزارش همشهری آنلاین، احسان شکیبنژاد، بازپرس شعبه دهم دادسرای جنایی تهران، تایید کرد که برای متهم قرار قانونی صادر شده و تحقیقات ادامه دارد.












