پروانه مافی: اقلیتی در مجلس در پی تضعیف دولت هستند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی میگوید که اقلیتی در مجلس در تلاش است با ایجاد دعوا و مشاجره دولت را تضعیف کند و به استعفا بکشد، اما در این شرایط با توجه به فرمایشهای رهبری، جناحها، احزاب، جمعیتهای سیاسی و اقتصادی باید پشتیبان دولت باشند.
به گزارش ایرنا پلاس ، پروانه مافی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره سخنان اخیر رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان میگوید: رهبری در ملاقاتشان با مجلس خبرگان به لزوم ایجاد اعتماد بین مردم و مسئولان تأکید کردند. در چنین شرایطی ما نیز باید هرچه بهتر و بیشتر انسجام داخلی را حفظ کنیم و از بحثها و مطالبی که انشقاق و تفرقه ایجاد میکنند، جلوگیری کنیم.
** تلاش اقلیت مجلس برای تضعیف دولت
مافی معتقد است: کم و بیش، اقلیتی در مجلس در پی حمایت از دولت نبوده است و آنها این برنامه را داشته و دارند.
این نماینده مجلس در ادامه میگوید: این اقلیتی که در مجلس وجود دارد، دائماً دعوا و مشاجره ایجاد میکند. اما دعوا کردن راه اصلاح نیست و رهبری نیز به این موضوع تأکید کردند. امیدواریم آنها فرمایشات رهبری را مورد توجه قرار دهند و بدانند باید هر کاری از مجرای قانونی خود پیش برود.
مافی همچنین میافزاید: این اقلیت مجلس تلاش میکنند دولت را ضعیف کنند تا دولت نتواند کار خود را انجام دهد. این اقلیت همچنین تلاش میکند دولت را به استعفا بکشاند و به زمین بزنند.
**لزوم تغییر الگوهای اقتصادی
این نماینده مجلس همچنین درباره شرایط کنونی کشور میگوید: کشور بهخاطر خروج ترامپ از برجام با مشکلات اقتصادی روبهروست، چراکه این آدم سیاستمدار، خشن و بیدرایت با تهدیدهای مکررش سعی میکند عرصه را به ما تنگ کند و ما را زیر فشار قرار دهد.
مافی با تأکید بر اینکه «در شرایط کنونی باید به سراغ الگوهای اقتصادی جدید برویم»، میافزاید: ما باید تمام انرژیمان را بگذاریم تا بر اساس مدلهای اقتصادی مورد نظر، موفق عمل کنیم. زیرا در شرایط فعلی، الگوهای اقتصادی باید تغییر کنند و نسبت به گذشته متفاوت باشند. ما نمیتوانیم با استفاده از الگوهای اقتصادی گذشته، با جنگ اقتصادی مواجه شویم.
او با اشاره به لزوم وحدت بین مسئولان میگوید: دولت بهعنوان پرچمدار این مبارزه اقتصادی باید این الگوها را عملیاتی کند. همچنین همه جناحها، احزاب، جمعیتهای سیاسی و اقتصادی نیز باید پشتیبان دولت باشند و با محوریت دولت و انتقال مشاورههایشان، تلاش کنند در این شرایط سخت در کنار هم باشیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین میافزاید: بخش مهمی از توصیههای رهبری مربوط به اعتمادسازی و جلب اعتماد مردم است و این کار در گرو اقدامات دستگاههای اجرایی است. البته دولت، بهطور کامل و بهتنهایی نمیتواند اعتماد را جلب کند. بنابراین، ائمه جمعه سراسر کشور، مجلس و هر نهاد قانونی که تریبونی در اختیار دارد باید با مردم حرف بزند و به نکات رهبری برای جلب اعتماد مردم توجه و کمک کند.
او با اشاره به اینکه «برای خروج کشور از این شرایط باید به دولت کمک کرد»، بیان میکند که تنها راه خروج کشور از این شرایط این است که ما پشتیبان دولت باشیم. زیرا اصلاً این موضوع مصلحت نیست که ما پشت دولت را خالی کنیم و درواقع بهنوعی از اقدامات دستگاههای مسئول، اعلام برائت کنیم. به نظر من این کار، راه علاج نیست و البته راه غلطی است. خصوصاً در شرایط سختی که کشور قرار دارد، باید بین دستگاههای اجرایی و مردم رابطه سالمی وجود داشته باشد.
مافی همچنین میگوید: یکی از ضعفهای بزرگ دولت این است که فعالیتها و کارهای مهمی انجام میدهد، اما رسانه مسلط، همهگیر و مؤثری که بتواند فعالیتهای دولت را در اختیار مردم قرار دهد، وجود ندارد و یا ضعیف عمل میکند.
** دولت از نظرات کارشناسی دیگران استفاده کند
این نماینده مجلس به لزوم استفاده مسئولان از مشاورهها و نظرات کارشناسی تأکید میکند و میگوید که مدیران دستگاههای اجرایی وظیفه دارند از نظرات و مشاورههای کارشناسان خارج از مجموعه نیز استفاده کنند. آنها نباید فکر کنند که به همه مسائل اشراف دارند، بلکه باید برای حل مشکلات از نظرات دیگران نیز استفاده کنند. ما نیز وظیفه داریم که دولتیها را هدایت کنیم تا از نظرات کارشناسان برای حل مشکلات استفاده کنند و مردم را خوشبین کنیم تا به تلاش مسئولان برای حل گرههای زندگیشان امیدوار باشند. در این شرایط است که گرههای عمومی نیز باز میشود و ذهنیتهای منفی که بهوجود آمده، برطرف میشود.