ویروس کرونا تولید ناخالص داخلی آمریکا را تا ۲۴ درصد کاهش میدهد

به نقل از اسپوتنیک، اقتصاد آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا چشمانداز ضعیفی مواجه است حتی اقتصاددانان بر اساس آمارها و دادهها بر این باورند که تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد آمریکا بیش از سالهای دوره بحران اقتصادی سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ خواهد بود.
در حال حاضر اقتصاد آمریکا فشار زیادی را از ناحیه اقداماتی که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا باید انجام دهد، تحمل میکند. به طوری که اکثر مردم در داخل و خارج آمریکا مجبور شدهاند در خانههایشان بمانند و از مسافرت باید پرهیز کنند.
هتلها، رستورانها، ورزشگاهها، سینماها، شرکتهای بزرگ تعطیل شده و همه اینها شاهدی بر ضربه اقتصادی به این کشور است.
به گزارش فارس ،برخی کارخانههای بزرگ آمریکا به ویژه در حوزه خودروسازی نظیر بیگ تری، جنرال موتورز، فورد و فیات اعلام کردند که برای جلوگیری از ویروس کرونا، شرکتهای خود را تعطیل خواهند کرد.
اقتصاددانان گولدمن ساچز افت ۲۴ درصدی را در تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ پیشبینی کردهاند که این افت اقتصادی سه برابر بزرگتر از پایینتر از افت سهماههای است که در سال ۲۰۰۸ و۲۰۹۹ زمان بحران اقتصادی متحمل شده است.
اما گلدمن ساچز پیشبینی کرده رشد دوباره اقتصادی نسبت به زمان بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ سریعتر خواهد بود یعنی این کاهش میتواند سریعتر پس از فروکش شیوع آنفلوآنزا جبران شود.
در این میان بروسکسمن، رئیس اقتصادانان جیپی مورگان پیشبینی ملایمتری دارد و معتقد است که این کاهش تولید ناخالص داخلی در محدوده ۱۴ درصد میتواند باشد که این رقم نیز همچنان نسبت به سه ماهه چهارم سال ۲۰۰۸ زمان بحران اقتصادی بسیار وخیمتر است.
سه ماهه چهارم سال ۲۰۰۸ بدترین افت اقتصادی همان زمان محسوب میشد.
اما همین اقتصادانان معتقدند امیدوارند که در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ اقتصاد آمریکا دوباره برخواهد گشت. البته آنها اضافه کردند که مدت زمان برگشت اقتصادی بستگی به شرایط ماندگاری ویروس کرونا خواهد داشت.