ویتکاف: تماس‌هایی از سوی ایران در جریان است

    کد خبر :1169652
ویتکاف

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، در مصاحبه‌ای جدید با سی.بی.اس به بررسی آخرین تلاش‌ها برای حل بحران غزه و مذاکرات با ایران پرداخت.

او در این گفتگو اعلام کرد که «تماس‌هایی از سوی ایرانی‌ها داریم» و ابراز امیدواری کرد که یک «راه‌حل دیپلماتیک بلندمدت» برای بحران اوکراین و ایران به دست آید.

ویتکاف همچنین درباره حمله موشکی اسرائیل به قطر و تأثیر آن بر روند مذاکرات گفت: «ما واقعا از این اقدام ناراحت بودیم، زیرا باعث از دست رفتن اعتماد قطری‌ها شد. این یکی از مهم‌ترین نقاط عطف در مذاکرات بود که نهایتاً ترامپ نتانیاهو را وادار کرد از قطر عذرخواهی کند.» به گفته او، این عذرخواهی «رکن اساسی» برای پیشبرد مراحل بعدی مذاکرات و بهبود روابط با قطر بود.

کوشنر نیز در این مصاحبه بر اهمیت مذاکرات با جهان عرب و اسرائیل تأکید کرد و افزود: «ما روابط مبتنی بر اعتماد داریم و به خوبی فرهنگ‌ها و روش‌های آنها را درک می‌کنیم، بنابراین می‌توانیم برای حل بحران‌ها از این دانش بهره‌برداری کنیم.»

در نهایت، ویتکاف بر ضرورت «یک نیروی بین‌المللی» برای خلع سلاح حماس و ایجاد یک دولت محلی فلسطینی تأکید کرد و گفت: «اگر بخواهیم صلح پایدار ایجاد کنیم، باید به سرعت اقدامات لازم را انجام دهیم.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید