وعده رئیس فیفا برای یادگیری زبان روسی و شگفتی عجیب وزیر ورزش بلاروس

  • ورزشی
  • یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ ۹:۴۳
    کد خبر :324358

جانی اینفانتینو، رئیس سوئیسی فیفا قصد یادگیری زبان روسی و بازگشت به این کشور را دارد.

رئیس فیفا در کنسرت بزرگ آکادمی تئاتر بولشوی روسیه که با حضور ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری این کشور برگزار شد گفت: جناب ولادیمیر پوتین و دوستان گرامی متاسفانه من به زبان روسی نمی‌توانم صحبت کنم اما آن را یاد خواهم گرفت.

جانی اینفانتینو ادامه داد: همان‌طور که رئیس‌جمهور روسیه گفتند دوستان همیشه در روسیه مورد احترام هستند و قطعا ما به این کشور باز می‌گردیم.

خبر دیگر از روسیه و جام جهانی ۲۰۱۸ اظهارنظر عجیب وزیر ورزش بلاروس است.

سرگئی کووالچوک گفت: وقتی به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه نگاه می‌کنید می‌نشینید و به این می‌اندیشید که چرا تیم ملی فوتبال بلاروس نباید در این رقابت‌ها حضور داشته باشد. به کرواسی نگاه می‌کنیم و طرفدار تیم ملی فوتبال روسیه هستیم. تیم‌های دیگر جام جهانی ۲۰۱۸ را نیز دوست داریم. حالا به این فکر می‌کنیم که آیا بازیکنان بلاروس بدتر از آنها هستند؟ در کرواسی چهار میلیون نفر زندگی می‌کند و در بلاروس ۱۰ میلیون نفر. تیم ملی فوتبال بلاروس نمی‌توانست نماینده‌ای برای کشورمان در جام جهانی ۲۰۱۸ باشد. شاید در جایی به خوبی کار نمی‌کنیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید