واکنش تلویحی جلیلی به ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به اعضای مجمع تشخیص درباره FATF: تبیین مسائل مختلف با «فشار پیامکی» شکل نمیگیرد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همچنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمیتواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمیگیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق نزدیک کرد.
به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری ها، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر یکروزه خود به سبزوار با تشکلها و فعالان فرهنگی-جهادی شهرستان سبزوار دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار ابتدا ده نفر به نمایندگی از تشکلهای فرهنگی به طرح نکات خود پرداخت و در انتها نیز جلیلی چند توصیه به فعالان فرهنگی سربدارانی ابراز کرد.
وی در این نشست گفت: امروز باید سرلوحه کارهای جریان انقلابی آن باشد که از خود بپرسد در حال حاضر مصلحت انقلاب اسلامی چه اولویتی را اقتضاء میکند و آیا فعالیتهای ما با آن منطبق است؟
جلیلی در ادامه افزود: اولویت سنجی در فعالیتهای فرهنگی نیروهای انقلابی یک مسئله جدی است. پس از تشخیص اولویتها نیز میبایست وسع خود را شناخت و آن را به کار گرفت؛ آنجاست که سکوت یا صحبت، حضور و یا غیبت یک عنصر انقلابی معنی دار میشود.
وی خاطر نشان کرد: باید مراقب بود که در کشف اولویتها و طرح دغدغهها به مباحث انتزاعی اکتفاء نکنیم؛ سمینارها، همایشها و اردوهای فرهنگی اگر منتهی به یک عملیات تمیز فرهنگی در چهارچوب اخلاق و قانون نشود، بهره کافی نخواهد داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت درباره برخی موضوعات و دغدغههای نیروهای انقلابی گفت: زمانیکه امیرمومنان (ع) حکمیت را پذیرفتند، مالک اشتر با اینکه پشت خیمه معاویه بود، به دستور حضرت برگشت، اما فرق مالکها با اشعثها در این بود که مالک تمام تلاشش را کرد تا باور عمومی جامعه به لزوم پذیرش حکمیت نرسد و امثال اشعث با اینکه از مسئولین جبهه حضرت امیر (ع) بود، سعی کرد تا حکمیت شکل بگیرد.
جلیلی درباره کار گفتمانی تصریح داشت: کار گفتمانی یعنی تلاش برای تاثیرگذاری بر باور عمومی جامعه؛ در بسیاری از بزنگاهها باور عمومی جامعه است که نتیجه را رقم میزند. اگر امروز جریان انقلابی نگرانی و دغدغه یک موضوع را دارد، ابتدا باید از خود بپرسد که برای رساندن باور عمومی جامعه خود به واقعیتها و حقایق به اندازه کافی تلاش کرده است یا نه؟!
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور یادآور شد: یک زمانی این باور به جامعه القاء شد که کلید حل مشکلات اقتصادی مذاکره با کدخداست و وقتی مذاکره به نتایج امروز خود رسید، میگویند هدف مذاکره اقتصادی نبود یا میگویند برجام تصمیم نظام بود. اما این گفته نمیشود که نظام برجام را با رعایت ۲۸ شرط پذیرفت.
جلیلی افزود: تشکیل جلسات همافزایی برای عملیاتهای تمیز فرهنگی و آتش به اختیار در چهارچوب قانون در هیچ شهرستانی نباید معطل بماند. نیروی انقلابی باید به سان موجی باشد که آسودگی اش، عدم آن باشد.
وی در انتها با اشاره به برخی حرکتها افزود: باید به برخی دوستان گفت: هم چنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمیتواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمیگیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات و تحلیل صحیح از روند حرکت انقلاب، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق و آنچه که صحیح است نزدیک کرد تا دشمنان نتوانند مطالب غلط را القاء کنند.