واژگونی مرگبار 2 موتورسیکلت در شهرستان سبزوار

واژگونی دو موتورسیکلت در شهرستان سبزوار راکبان آنها را به کام مرگ کشاند.
به گزارش آریا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “سید محمد هاشمی” فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار گفت : در پی اعلام یک فقره واژگونی موتورسیکلت در محور “سبزوار-نیشابور” به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بلافاصله تیمی از عوامل انتظامی، پلیس راه و نیروهای امدادی در محل حاضر شدند.
وی افزود: پس از حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد یک موتورسیکلت در حاشیه جاده اصلی در حال حرکت بوده که به علت نامعلومی از بالای پل به پائین سقوط و پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات وارده فوت کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار اظهار داشت: باگذشت چند دقیقه در حادثه دیگری نیز راکب موتور سوار به دلیل ناتوانی در کنترل موتور سیکلت در شهر سبزوار پس از واژگونی و برخورد با جدول حاشیه خیابان در دم جان باخت .
فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار با اشاره به اینکه علت این دو حادثه تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی راکبان در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده از شهروندان خواست هنگام استفاده از موتورسیکلت، با رعایت قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی و به ویژه استفاده از کلاه ایمنی و سرعت مجاز از وقوع اینگونه حوادث جلوگیری کنند.