هندوانه‌های کشت شده در ایران نیترات دارند؟/ فیلم

    کد خبر :1142608

بر اساس پژوهشی که توسط مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام شده، میزان نیترات موجود در هندوانه‌های تولیدی ایران در سطح ایمن و پایین قرار دارد.

این بررسی که با نمونه‌برداری از ۴۳۳ هندوانه از استان‌های اصلی تولیدکننده این محصول انجام شده، نشان می‌دهد میانگین غلظت نیترات کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در هر کیلوگرم است؛ رقمی که بسیار پایین‌تر از مقادیر نگران‌کننده و استانداردهای بین‌المللی است.

این نتایج اطمینان‌بخشی برای مصرف‌کنندگان محسوب می‌شود و نشان‌دهنده کیفیت مناسب محصولات کشاورزی داخلی و رعایت اصول کشت سالم در مناطق اصلی تولید هندوانه کشور است. کارشناسان تأکید دارند که مصرف این میوه در شرایط فعلی نگرانی خاصی از نظر نیترات برای سلامت عمومی ایجاد نمی‌کند.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید