هشدار درخصوص ذخیرهسازی بنزین
مردم کوچکترین نگرانی بابت دسترسی به بنزین در هرساعت از شبانهروز نداشته باشند و کوچکترین نیازی به تجمع در جایگاههای عرضه بنزین برای سوختگیری سریعتر وجود ندارد.
خردادماه سال ۱۳۹۴ بود که خبر آغاز تکنرخی شدن بنزین (حذف سهمیه ۱۰۰، ۴۰۰ و ۷۰۰ تومانی و عرضه بنزین با نرخ ثابت ۱۰۰۰ تومان) موجب شد تا برخی از مردم (تعداد معدودی در نقاط مختلف کشور) اقدام به خرید بنزین مازاد نیاز خود و ذخیرهسازی غیرایمن بنزین کنند.
مرور اخبار حوادث آن روزها حاکی از این بود که در تعدادی از شهرها و روستاهای کشور، انفجار و آتشسوزی ناشی از انبارکردن ناایمن بشکهها و دبههای بنزین موجب بروز خسارات مالی و جانی شده بود.
اکنون که در آستانه آغاز سهمیه بندی بنزین و افزایش نرخ آن در حالت فروش آزاد هستیم، این هشدار به افراد معدودی که ممکن است نسبت به ذخیرهسازی بنزین اقدام کنند، داده میشود که به یاد حوادث سال ۹۴ باشند و بههیچ وجه خود و خانواده خود را در معرض خطر آتشسوزی و یا انفجار ناشی از ذخیرهسازی بنزین قرار ندهند.
پیگیری خبرنگار ما از مجموعه وزارت نفت حاکی از این است که بعد از اتمام ایام نوروزی، ذخیرهسازی مطلوبی در خصوص بنزین و گازوئیل صورت گرفته و مراجعه مردم به جایگاههای عرضه بنزین به هرمیزان، هیچ محدودیتی در عرضه بنزین کشور بهوجود نمیآورد.
به گزارش تسنیم،همچنین روزانه ۱۰۵ تا ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور تولید میشود، ازاینرو، مردم کوچکترین نگرانی بابت دسترسی به بنزین در هرساعت از شبانهروز نداشته باشند و کوچکترین نیازی به تجمع در جایگاههای عرضه بنزین برای سوختگیری سریعتر وجود ندارد.