هشدار امارات درباره پیامدهای جنگ طولانی‌ در منطقه

    کد خبر :1149972
امارات پیامدهای جنگ

مشاور دیپلماتیک رئیس‌ دولت امارات متحده عربی، با ابراز نگرانی از تشدید درگیری میان ایران و اسرائیل، هشدار داد که ادامه این جنگ می‌تواند ثبات خلیج فارس و روند توسعه منطقه را به خطر بیندازد.

او با تأکید بر ضرورت کاهش تنش، افزود که مسیر بازگشت به مذاکره هنوز بسته نشده و منطقه نیازمند بازگشت به مسیر همکاری و شکوفایی است.

انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس‌ دولت امارات متحده عربی، هشدار داد که ادامه درگیری‌ها می‌تواند باعث عقب‌گرد در منطقه شود.

او به خبرنگاران گفت: «هرچه جنگ طولانی‌تر شود، خطرناک‌تر می‌شود.»

قرقاش افزود: «فکر می‌کنم هرگونه رویارویی یا جنگ طولانی‌مدت میان اسرائیل و ایران تنها پیامدهایی بسیار دشوار به همراه خواهد داشت.»

او تأکید کرد که کاهش تنش «بسیار ضروری» است و همچنان «مسیر بازگشت به مذاکرات درباره این مسائل» وجود دارد.

به گزارش اکوایران، قرقاش همچنین گفت: «این جنگ در تضاد کامل با نظمی است که کشورهای خلیج فارس به‌دنبال ساختن آن هستند، نظمی مبتنی بر شکوفایی منطقه‌ای. ما احساس می‌کنیم این درگیری ما را عقب می‌برد؛ نه تنها امارات، بلکه کل منطقه را.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید