نیویورک تایمز: ترامپ؛ حرمت اخلاقیات را فقط به شرط مذاکره قبول می کند

  • سیاسی
  • شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ ۱۷:۴۵
    کد خبر :105410

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، اصول و ارزش های اخلاقی را فقط به شرط مذاکره قبول دارد.

تارنمای روزنامه نیویورک تایمز نوشت: ترامپ در این هفته با دمکرات ها به توافق رسید که مصوبه کنگره در مورد مراقبت از مهاجران جوانی که در دوره کودکی به صورت غیرقانونی همراه با والدینشان وارد خاک آمریکا شده اند را به صورت قانون امضا و تثبیت نماید.
به گزارش نامه نیوز،این جوانان همواره اضطراب داشتند که ترامپ با این سیاست هایش آنها را از این کشور اخراج کند، اما حالا با این اقدام رئیس جمهوری خوشحال شده اند که امکان دارد به آنها امتیاز شهروندی داده شود. اما آیا این حرکت بی سابقه ترامپ واقعا نشانه ترحم و کارآمدی اوست؟ متاسفانه، احتمالا اینطور نیست.
ترامپ اصولا رئیس جمهوری است که تا به حال هر اقدامی انجام داده است، غالبا خارج از چارچوب اصول و معیارها بوده است و اصولا رئیس جمهوری است که مطلقا توجه ندارد ملتی که به نام ملت آمریکا نامیده می شود؛ چیست.
او حتی در موضوعاتی که کاملا اخلاقی است هم از همان غریزه ذاتی معامله گری و فریبکاری اش تبعیت کرده است. این بار هم سزاوار است که به او شک کنیم زیرا هر جا که ترامپ تصمیمی درست گرفته، حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است.
هیچ کدام از تصمیمات ترامپ؛ هرگز کلام آخر او نیست. او هر تصمیمی که اتخاذ می کند در واقع، تاکتیکی است که در آن با یک چشم به رای دهندگان می نگرد و با چشم دیگر هماهنگ بودن با شبکه خبری ‘فاکس نیوز’ (Fox News) را مد نظر دارد.
ترامپ همیشه به دنبال منفعت طلبی است و هرجا احساس کند که توافق با دمکرات ها و اظهار صمیمیت نسبت به بیگانگان و متعصبین به نفع اوست و بهتر است که از «قانون رویایی» (Dream Act) تبعیت کند، مسلما همان کار را انجام می دهد. (این قانون مربوط به مهاجران غیر قانونی آمریکاست که در آرزوی دریافت امتیاز شهروندی این کشور هستند).
طرفداران پروپا قرص ترامپ فکر می کردند که او با توافق در مورد ‘قانون رویایی’ در حقیقت تغییر موضع داده و طرفدار مهاجران شده است. اما ترامپ اثبات کرده است که نژادپرست ها هنوز هم می توانند روی او حساب کنند.
به دنبال وقایع شهر ‘چارلوت ویل’؛ سناتور’ تیم اسکات’ از ایالت کارولینای جنوبی که تنها سناتور سیاهپوست جمهوریخواه است، به طور خصوصی به شدت به ترامپ اعتراض کرد که واکنش بدی در مورد عملکرد گروه های نفرت پراکن (نژادپرست) داشته که سه قرن متمادی است ماموریتشان در تاریخ آمریکا فقط شوراندن جوامع اقلیت این کشور بوده است.
ترامپ در توجیه عمل خود گفت که قصدش از این صحبت ها این بود که در منازعات چارلوت ویل میانه دو طرف را بگیرد که یک گروه سفید پوستان برتری طلب بودند که درچارلوت ویل راه پیمایی کرده بودند و طرف مقابل هم افرادی بودند که بیرحمانه با آنها برخورد کردند.
او حتی در کنگره هم قطعنامه بیزاری از این گروه های نفرت افکن را امضا کرد، اما حاضر نشد قطعنامه مردود شمرده شدن این گروه ها را امضا کند. همین عمل ترامپ مجوزی شد تا از این پس هر اقدام نژادپرستانه ای معاف از مجازات قانون بی محابا از هر کسی سر بزند.
همین ترامپ بود که هفته گذشته به همراه جف سشنز دادستان کل منصوب او، با اعلان منسوخ بودن فرمان اجرایی پنج ساله رئیس جمهوری (پیشین آمریکا) ‘باراک اوباما’ در مورد مهاجران به نام ‘ اقدام معوق کودکان وارد شده به آمریکا’ (Deferred Action for Childhood Arrivals)، ترس و وحشتی در دل همه جوانان مهاجر غیرقانونی کشور افکند که مبادا از این کشور رانده شوند. این قانون به این مهاجران امکان داده بود که در آمریکا زندگی و کار کنند و به مدرسه بروند. سشنز این مهاجران را که همان افراد مورد نظر ‘قانون رویایی ها’ هستند، ‘شغل دزدها ‘ و ‘تبهکاران بالقوه’ خطاب کرده بود. این اظهارات سشنز موجی از خشم و اعتراض را درون دولت ایجاد و ترامپ هم سعی کرد که به نحوی این قضیه را لوث کند.
ترامپ به دنبال این قضایا، بعد از دیدار با ‘چاک شومر’ و ‘نانسی پلوسی’ رهبران دمکرات ها به ترتیب در سنا و مجلس نمایندگان؛ موافقت خود را با قانونی شدن مصوبه مراقبت از مهاجران، مشروط بر حراست از مرزها با گماردن ماموران امنیتی در طول مرزها، اعلام کرد. اما ترامپ همچنان بر تصمیمش بر کشیدن دیوار مرزی ( با مکزیک) استوار است.
مشخص است که هیچکس حتی به مخیله اش هم خطور نمی کند که این تصمیم گیری اخیر ترامپ؛ نشانه آن باشد که او تصمیم گرفته است از این پس درست و اصولی عمل و رفتار کند. زیرا تنها اصلی که ترامپ به آن معتقد است، خدمت به خود است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید