فوق تخصص ناباروری خبر داد

نقش ۴۰ درصدی مردان در ناباروری

    کد خبر :637978

یک فوق تخصص ناباروری گفت: نقش مردان در بیماری‌های ناباروری حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد است درحالی‌که اغلب مردان برای درمان به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

 

سهیلا انصاری‌پور در نشست نقد و بررسی «آسیب‌شناسی تابوانگاری ناباروری» که صبح امروز در مرکز ناباروری ابن‌سینا برگزار شد، گفت: بسیاری از زوج‌ها اطلاعات درستی در زمینه ناباروری ندارند و این امر در درمان این موضوع تأثیر منفی می‌گذارد.

 

وی افزود: اگر افراد آگاهی بالایی در این زمینه داشته باشند، میزان ابتلا به بیماری‌ها، کاهش و احتمال درمان افزایش می‌یابد.

 

این فوق‌تخصص ناباروری با بیان اینکه یکی از باورهای غلط در زمینه نازایی، عدم توجه مردان به نقش خود است، اظهار داشت: متأسفانه بسیاری از مردان نقش خود در ناباروری را نادیده می‌گیرند درحالی‌که در ناباروری ۳۵ تا ۴۰ درصد آقایان و ۱۵ تا ۲۰ درصد زوجین با هم دخالت دارند. همچنین ۱۰ درصد علل نازایی ناشناخته است.

 

انصاری‌پور گفت: متأسفانه در بسیاری از موارد، مردم برای درمان ناباروری به پزشک مراجعه نمی‌کنند و تستی که از آنها برای بررسی درمان ناباروری انجام می‌شود، تست اسپرم است که اغلب نیز پاسخ آن صحیح نیست. در نتیجه شاهد افزایش سن باروری زنان و عدم درمان هستیم.

 

وی با بیان اینکه عدم توجه به مسائل پیشگیری، یکی از باورهای غلط در نازایی است، اظهار داشت: علاوه بر این، سبک زندگی افراد، داشتن عادات ناسالم، اضافه وزن، افزایش سن مادران، کاهش قدرت باروری و افزایش سن مردان در ایجاد ناباروری بسیار مؤثر است.

 

این فوق‌تخصص ناباروری ادامه داد: در بعضی موارد، مردان آزمایش‌های مناسب برای درمان ناباروری را انجام نمی‌دهند درحالی‌که ممکن است مشکل اصلی از آنها بوده اما به دلیل عدم تشخیص، شاهد تعدد زوجین به منظور فرزندآوری هستیم.

 

انصاری‌پور با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی سقط‌های مکرر، مربوط به ژن‌های جنین است، گفت: این در حالی است که اغلب به زنان اشکال گرفته می‌شود. ۸۰ درصد سقط‌های مکرر زیر ۱۰ هفته انجام می‌شود و اغلب نیز ناشی از مسائل مربوط به جنین است.

 

وی عنوان کرد: افزایش سن زنان برای بارداری و کاهش قدرت تخمک‌ها، یکی از مسائل بسیار مهم و تأثیرگذار در بروز سقط است.

 

این فوق‌تخصص ناباروری درباره افزایش تولدها در روزهای رُند سال نیز بیان کرد: شمار افرادی که اقدام به این عمل می‌کنند، بسیار کم است اما نیاز به فرهنگ‌سازی دوطرفه برای والدین و پزشکان داریم. بر اساس آمارهای جمع‌آوری شده از یکی از بیمارستان‌هایی که اقدام به این عمل کرده‌اند، پدیده تولد نوزادان در روزهای رُند سال ۲۰ درصد افزایش یافته درحالی‌که تولد زودهنگام جنین، منجر به کاهش ضریب هوشی و نارس بودن جنین می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید