نرخ بیمه شخص ثالث برای سال 1404

    کد خبر :1132323
نرخ بیمه شخص ثالث

بر اساس تصمیمات اعضای شورای عالی بیمه، نرخ حق بیمه شخص ثالث برای سال ۱۴۰۴، به میزان پنج درصد بیشتر از افزایش نرخ دیه سال ۱۴۰۴، معادل حدود ۳۸ درصد افزایش یافت.

در جلسه شورای عالی بیمه که دیروز (۲۲ اسفندماه) برگزار شد، پس از بررسی پیشنهادات بیمه مرکزی و سندیکای بیمه گران ایران، اعضای شورا با افزایش نرخ حق بیمه شخص ثالث برای سال آینده به میزان پنج درصد بیشتر از افزایش نرخ دیه سال ۱۴۰۴ موافقت کردند.

در این نشست، گزارشی کارشناسی و مبتنی بر آمار عملکرد واقعی صنعت بیمه در زمینه بیمه شخص ثالث توسط بیمه مرکزی و سندیکای بیمه گران ارائه شد تا شرایط این رشته به‌طور واضح برای اعضای شورا مشخص شود. در نهایت، با توجه به ملاحظات اجتماعی و وضعیت اقتصادی، درخواست افزایش نرخ حق بیمه شخص ثالث با فرض سود صفر درصد و رسیدن به نقطه سر به سر مطرح گردید.

به گزارش تسنیم، همچنین، قوه قضائیه نرخ دیه برای سال ۱۴۰۴ را با ۳۳.۴ درصد افزایش، معادل یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در ماه‌های عادی اعلام کرده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید