نخستین پیوند ریه در جهان از اهداکننده زنده به بیمار مبتلا به کرونا
پزشکان در ژاپن نخستین پیوند ریه از اهدا کننده زنده را در جهان بر روی یک بیمار مبتلا به آسیب شدید ریه ناشی از کووید19 انجام دادند.
نخستین پیوند ریه در جهان از اهداکننده زنده به بیمار مبتلا به کرونا
پزشکان اعلام کردند در یک عمل جراحی تقریباً ۱۱ ساعته که توسط یک تیم پزشکی ۳۰ نفره انجام شد، زندگی یک زن ژاپنی مبتلا به کووید-۱۹ شدید در نتیجه اهدای بخش هایی از ریه های همسر و پسرش نجات یافت.
مقامات بیمارستان دانشگاه کیوتو اعلام کردند که وضعیت سلامتی این دریافت کننده ریه که تنها به عنوان یک زن از منطقه غربی کانزای ژاپن معرفی شده است، در حال بهبودی است.
در این عمل جراحی پیوند ریه پزشکان بافت ریه های سالم شوهر و پسرش را به ریه های این زن بیمار پیوند زدند تا جایگزین قسمت های از بین رفته ریه بیمار شود. برای پیوند از اهدا کننده زنده، به دو اهدا کننده نیاز است.
کووید-۱۹ می تواند باعث آسیب شدید به ریه در برخی از بیماران شود و مردم سراسر جهان در بخشی از روند بهبودی خود، تحت عمل پیوند ریه قرار می گیرند.
اما مقامات بیمارستان کیوتو اعلام کردند که این اولین پیوند بافت ریه در جهان است که از اهدا کنندگان زنده به بیمار مبتلا به کویید -۱۹ با آسیب ریه پیوند زده شده است.
به گزارش ایرنا، دکتر «هیروشی دیت» ، جراح قفسه سینه در این بیمارستانی که ریاست این عمل جراحی را بر عهده داشت در یک کنفرانس خبری گفت: ما نشان دادیم که اکنون گزینه پیوند ریه (از اهدا کنندگان زنده) را در دست داریم.
وی افزود: تصور می کنم این درمانی است که بیماران مبتلا به آسیب شدید ریوی ناشی از کووید-۱۹ را امیدوار می کند.