نخستین محمولههای دریایی ایران در کویت تخلیه شد؛ ورود ۲۸ شناور صادراتی به بندر کویت
نورالله اسعدی در گفتوگو با تسنیم در اهواز اظهار داشت: کشور کویت پس از شیوع کرونا از پهلوگیری و تخلیه 28 فروند شناور ایرانی که حامل کالاهای صادراتی از بندر خرمشهر بودند، مانع میشد.
وی افزود: این شناورهای برگشتی از کویت از اسفندماه گذشته زیر بار در اسکلههای بندر خرمشهر منتظر بازگشایی بنادر کویت و تخلیه بار بودند.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر با اشاره به موافقت بنادر کشور کویت گفت: با موافقت این کشور، امکان تردد و تخلیه بار برای شناورهای پهلوگرفته در بندر خرمشهر فراهم شد. در این دوره پساکرونا شیوه بستهبندی بارها تغییر کرد.
وی درباره این تغییر شیوه بستهبندی توضیح داد: کالاهای ایرانی بهشیوه استافینگ و یا کیسهگری در قالب کیسه جامبو در ترمینال کانتینری مجهز و پیشرفته بندر خرمشهر بهمقصد کشور کویت بارگیری شد.
اسعدی بیان داشت: رونق باربری به بندر خرمشهر برگشته است و از ابتدای سال 99 تاکنون بهوسیله 3 فروند شناور در بنادر کویت باری بهظرفیت بیش از 500Teu کانتینر تخلیه کردیم. بستهبندی و کیسهگری و همچنین استاف و چیدمان سایر کالاها نیز در کانتینر در حال انجام است.
وی درباره علت تغییر در شیوه بستهبندی گفت: برای اینکه بتوانیم نظر بنادر کویتی را جلب کنیم و اختلاف بین صاحبان کالا و صاحبان شناورها را کاهش دهیم، این تغییرات در شیوه بستهبندی صورت گرفته است.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر درباره مزایای این شیوه اظهار داشت: هزینههای خروج از اسکلهها و همچنین ریسکهای ایمنی در اسکلههای بندر خرمشهر در این شیوه کاهش مییابد.