نجات کودکان از بیماری های مرگبار با لیزر و هوش مصنوعی

    کد خبر :490147

بیل گیتس با یادآوری این موضوع که ناتوانی روش های درمانی متعارف به مرگ دهها میلیون نفر در عرض چند ماه خواهد انجامید، از ابداع روش های جدیدی در این زمینه سخن گفت.

بیل گیتس با همکاری شرکتی موسوم به اینتلکچوال ونچرز موسسه ای به نام Disease Modeling را تاسیس کرده که قصد دارد با استفاده از فناوری هوش مصنوعی و لیزر روش های جدیدی را برای درمان بیماری هایی ابداع کند که کودکان کم سن و سال را در کشورهای در حال توسعه به کام مرگ می فرستد.

از جمله بیماری هایی که در قالب این طرح برای مقابله با آنها تلاش می شود می توان به مالاریا، فلج اطفال و ذات الریه اشاره کرد. حدود ۶۰ محقق با طرح یادشده همکاری دارند و تلاش می کنند با استفاده از محصولاتی همچون چاپگرهای سه بعدی پیشرفته، انواع دستگاه های پرتاب لیزر، محصولات پزشکی جدید و غیره حشرات و باکتری های عامل ایجاد بیماری های مختلف را بررسی کرده و روش های جدیدی برای مقابله با آنها بیابند.

موسسه Disease Modeling از تعداد زیادی نرم افزار هوشمند و دوربین برای شناسایی ویژگی های حشره های بیماری زا استفاده می کند و تابش نور لیزر بر روی این حشرات نمونه های مرگبار و خطرناک تر آنها را مشخص می کند.

بیل گیتس و ناتان میرولد موسسه Intellectual Ventures امیدوارند که با صرف هزینه و جذب متخصصان توانمند بتوانند نمونه اولیه واکسن هایی را تولید کنند که در آن واحد بتوانند با چند نوع بیماری مرگبار مقابله کنند. یکی از نتایج همکاری این دو شرکت تولید محصولی موسوم به Arktek بوده که برای خنک نگهداشتن واکسن ها در نقاط بدون برق به مدت یک ماه با استفاده از یک نوع عایق حرارتی خاص به کار می رود.

به گزارش مهر ،این دو مجموعه برای مقابله با بیماری ذات الریه که قاتل بسیاری از کودکان زیر ۵ سال در کشورهای کمتر توسعه یافته است، سیستمی را برای استفاده در بیمارستان های صحرایی ابداع کرده اند که از الکتریسیته ساکن برای تامین و ذخیره سازی اکسیژن درمانی بهره می گیرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید