ناو هواپیمابر «یو اس اس لینکلن» وارد بحرین شد
ناو هواپیمابر «یو اس اس لینکلن» بعد از گذراندن بیش از 6 ماه در دریای عرب، امروز وارد پایگاه نیروی دریایی آمریکا در «بحرین» شد.
پایگاه آمریکایی «استارز اند استریپس» در گزارشی نوشت که ناو هواپیمابر «یو اس اس آبراهام لینکلن» با حدود پنج هزار خدمه امروز (سهشنبه) بعد از گذراندن بیش از 6 ماه در دریای عرب، وارد پایگاه نیروی دریایی آمریکا در «بحرین» شد.
بر اساس این گزارش، این اولین استراحت خدمه این ناو آمریکایی از ماه مه سال جاری میلادی تاکنون به حساب میآید.
اول آوریل 2019، (12 فروردین ماه)، در پی اظهارات ضدایرانی «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید، ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن، مأموریت 6 ماهه خود را از بندر نورفولک در ایالت «ویرجینیا» آغاز کرد و در تاریخ 9 می (19 اردیبهشت ماه) از کانال سوئز عبور کرد و در تاریخ 12 می (22 اردیبهشت ماه) از تنگه باب المندب عبور کرد و وارد خلیج عدن و سپس دریای عرب شد. دریای عرب در شمال اقیانوس هند واقع است.
طبق این گزارش، ماه گذشته، نیروی دریایی آمریکا، مأموریت ناوگان آمریکا در منطقه را برای آنچه که تکمیل فرایند تعمیرات اعلام شده بود، تمدید کرد.
لینکلن از ماه مه در بخش کوچکی از دریای عرب و خلیج عمان فعال بوده است و هفته گذشته برای اولین بار از تنگه هرمز به سمت خلیجفارس عبور کرد.
طبق این گزارش، ناوگروه تهاجمی «یو اس اس باکسر»، آخرین ناو بزرگ آمریکایی بود که با بیش از دو هزار ملوان و تفنگدار دریایی در ماه ژوئیه سال جاری میلادی که در پی ساقط شدن پهپاد متجاوز آمریکایی توسط سامانه پدافندی جمهوری اسلامی ایران به ناوگان آمریکا در بحرین پیوسته بود.
واشنگتن در پی وقوع چندین حادثه برای نفتکشهای تجاری در خلیج عمان، با تکرار اتهامزنی به ایران در خصوص دست داشتن در این حوادث، به دنبال بهانهای برای افزایش حضور نظامی در منطقه خلیجفارس برای مقابله با ایران بوده است.
ائتلاف دریایی آمریکا تحت عنوان «سی تی اف سنتینل» شامل آلبانی، استرالیا، بحرین، عربستان سعودی، امارات عربی متحده، انگلیس و آمریکا میشود که اواسط آبان ماه از آغاز عملیات دریایی در بحرین خبر داده بود.
به گزارش فارس، دولت آمریکا از چند ماه پیش اعلام کرده قصد دارد این ائتلاف را برای محافظت از عبور و مرور کشتیها تشکیل دهد. با این حال، شمار زیادی از کشورها به خصوص کشورهای اروپایی دعوت آمریکا برای پیوستن به این ائتلاف را رد کردند.
علیرغم تبلیغات گسترده آمریکا برای جلب حمایت کشورها جهت حضور در این ائتلاف و ارسال دعوتنامه برای ۶۰ کشور کشورهای معدودی با پیوستن به آن موافقت کردند.