ناهید کیانی به اتاق عمل رفت!

    کد خبر :1187418
ناهید کیانی
ناهید کیانی ستاره تکواندوی ایران به دلیل مصدومیت شدید تخت عمل جراحی قرار گرفت.

روابط عمومی فدراسیون تکواندو نوشت: ناهید کیانی که از ناحیه زانوی پای راست آسیب دیده بود، توسط دکتر سهراب کیهانی تحت عمل جراحی قرار گرفت.

دکتر سعیدی رئیس کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو در این خصوص گفت: ناهید کیانی از ناحیه زانوی پای راست دچار آسیب دیدگی شده بود. پس از بررسی مدارک پزشکی و مشاوره با چند پزشک حاذق، تصمیم بر آن شد که «مینیسک زانوی» پای راست او تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: در این خصوص با دکتر کیهانی نیز مشورت نهایی را انجام دادیم و ایشان نیز نظر سایر پزشکان را تائید کردند و در نهایت توسط خود ایشان که از بهترین پزشکان ایران هستند تحت عمل جراحی قرار گرفتند. خود من نیز در اتاق عمل حضور داشتم و جراحی به خوبی صورت گرفت.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو افزود: کیانی روز پنجشنبه مرخص شد و پس از طی دوران نقاهت فعالیت ورزشی خود را با آب درمانی و فیزیوتراپی آغاز می کند.

وی در خصوص مدت دوری نایب قهرمان المپیک از تمرینات گفت: بر اساس برآوردها و بررسی های صورت گرفته، وی شش هفته می بایست تمرینات بازتوانی خود را آغاز کرده و سپس تمرینات فنی را جهت حضور در میدان مبارزه در صورت صلاحدید کادر فنی آغاز کند.

شایان ذکر است طلعت مرادی نائب رئیس فدراسیون و زهرا حسینی سرپرست تیم های ملی بانوان نیز در زمان جراحی و مرخصی کیانی در بیمارستان حضور داشتند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید