تاثیر میوه و سبزیجات در کاهش ریسک مرگ در بیماران دیالیزی

    کد خبر :745212

معمولا بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که تحت دیالیز هستند به دلیل تشکیل پتاسیم از مصرف میوه و سبزیجات اجتناب می‌کنند.

نتایج مطالعه محققان دانشگاه سیدنی نشان می‌دهد اگرچه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی و مرگ به هر علتی در همه افراد مرتبط است، اما مصرف بیشتر آن با کاهش مرگ و میر به هر علتی در بیماران دیالیزی هم مرتبط است.

در این مطالعه، محققان ۸۰۷۸ بیمار دیالیزی را مورد بررسی قرار دادند. یافته‌ها نشان داد بیمارانی که کمتر از ۱۰ وعده میوه و سبزیجات در هفته مصرف می‌کردند ۱۰ درصد کمتر با مرگ به هر دلیلی و ۱۲ درصد کمتر با ریسک مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی روبرو بودند.

به گزارش صدا و سیما‏،بعلاوه بیمارانی که بیش از ۱۰ وعده میوه در هفته مصرف می‌کردند ۲۰ درصد کمتر با مرگ به هر دلیل و ۲۳ درصد کمتر با ریسک مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی مواجه بودند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید