میانجیگری عراق برای ازسرگیری گفت‌وگوهای ایران و آمریکا؟/ اظهارات تازه نخست‌وزیر بغداد

    کد خبر :1181741
میانجیگری عراق برای ازسرگیری گفت‌وگوهای ایران و آمری

نخست‌وزیر عراق از تلاش‌های بغداد برای فراهم‌کردن زمینه گفت‌وگو میان ایران و آمریکا خبر داد؛ موضوعی که می‌تواند نقش این کشور را در معادلات دیپلماتیک منطقه پررنگ‌تر کند.

به گزارش شرق، محمد شیاع السودانی در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه المیادین اعلام کرد: «دولت عراق در حال انجام تلاش مهمی برای ترتیب دادن دیداری دوجانبه میان ایران و آمریکا در بغداد با هدف ازسرگیری مذاکرات است.»

وی با اشاره به رایزنی‌های انجام‌شده با توماس باراک، نماینده ویژه آمریکا، گفت: «به طرف آمریکایی پیشنهاد دادیم از روابط مثبت و سازنده عراق با ایران برای احیای گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن استفاده شود.»

السودانی تأکید کرد که هیچ‌یک از دو طرف با اصل مذاکره مخالفتی ندارند، اما هر کدام ملاحظات و دغدغه‌های خاص خود را مطرح می‌کنند.

نخست‌وزیر عراق همچنین خاطرنشان کرد: «ایران خواهان مذاکراتی جدی، بدون تهدید و بدون تحمیل پیش‌شرط‌هاست؛ رویکردی که منطقی و قابل درک به نظر می‌رسد.» او افزود دولت عراق تلاش می‌کند با آرامش و به‌دور از هیاهو، نقش میانجی‌گرانه خود را حتی در شرایط فشار و انتقادها ادامه دهد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید