مولکول‌ قندی روی ویروس کرونا به ورود آن به سلول‌ها کمک می‌کند

    کد خبر :838757
مولکول‌ قندی روی ویروس کرونا به ورود آن به سلول‌ها کمک می‌کند

پژوهشگران کشف کرده‌اند که یک بنیان قندی که روی پروتئین‌های شاخکی یا گل‌میخی کروناویروس جدید قرار دارد، به وارد شدن آن به سلول‌ها و آلوده کردن آن کمک می‌کند.

مولکول‌هایی که این پوشش قندی روی پروتئین شاخکی کروناویروس را می‌سازند و «گلیکان» نامیده می‌شوند، به عنوان «دروازه‌هایی» عمل می‌کنند که با باز شدن امکان اتصال «بخش اتصال گیرنده» پروتئین شاخکی را به سلول فراهم می‌کنند.

به گفته «رومی آمارو» از دانشگاه کالیفرنیای سان‌دیه‌گو یکی از این پژوهشگران که نتایج کارشان را در ژٰورنال «نیچر» منتشر کرده‌اند، بدون باز شدن این به اصطلاح «دروازه»، بخش اتصال گیرنده نمی‌تواند شکل لازم برای نفوذ کردن به درون سلول را به خود بگیرد.

به گزارش همشهری آنلاین، این پژوهشگران می‌گویند اگر بتوان داروهایی ساخت که «قفل» این دروازهای «گلیکانی» را ببندد، ویروس نمی‌تواند وارد سلول‌ها شود و در آنها تکثیر کند و به این ترتیب جلوی عفونت گرفته می‌شود.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید