موسوی لارگانی: آمریکا قدرت و جرأت جنگ با ایران را ندارد

  • سیاسی
  • سه شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۸:۲۷
    کد خبر :524906
موسوی لارگانی

ناصر موسوی لارگانی، نماینده مجلس می‌گوید: «آمریکا قدرت و جرأت جنگ با ایران را ندارد که اگر داشت هنگامی که عراق را گرفت و تا مرز ایران آمد این کار را می‌کرد. مضافا آنکه ما 8سال با دست خالی و درشرایطی که تمام دنیا به عراق سلاح‌ می‌داد، جنگیدیم و از شکست نهراسیدیم؛ اکنون که به مراتب قدرت نظامی‌مان بالا رفته است. اکنون ناوهای آمریکایی از تیررس موشک‌های میان‌برد ایران در امان نیستند و از مقابله نظامی با ایران می‌ترسند. تردید نکنید که اگر آمریکا قدرت جنگ با ایران را داشت، لحظه‌ای صبر نمی‌کرد.

به گزارش نامه‌نیوز: فشارهای آمریکا باز هم بیشتر می‌شود و این کشور دست از دشمنی‌های خود با کشور ایران برنمی‌دارند؛ به نحوی که گویا از 13 اردیبهشت باید شاهد موج جدید فشارهای ظالمانه این کشور باشیم. ناصر موسوی لارگانی، نماینده مجلس باور دارد که زیاده‌خواهی‌های آمریکا تمامی ندارد و مقابله واقعی، تنها راهی است که می‌توان جلوی این زوگویی‌ها را گرفت. او درباره آغاز دوباره تحریم‌های آمریکا به «نامه‌نیوز» گفت: «خباثت آمریکا از روزها نخست انقلاب تا کنون بارها و بارها ثابت شده است؛ به خصوص در سال‌‌های اخیر که فشارهای این کشور از طریق تحریم‌های یک‌جانبه به کشور ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی بیشتر شده است. تحریم‌های آمریکا با هیچ‌یک از قوانین بین‌المللی همخوان نیست و این درحالی است که مجامع بین‌المللی اعم از شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل درقبال رفتارهای خارج از قاعده آمریکا سکوت کرده‌اند و هیچ حرکتی از خودشان نشان نمی‌دهند. آمریکا با آنکه در تمام جلسات برجام حضور داشت اما یک‌جانبه و بدون هیچ‌توضیح قانونی از آن خارج شد و کشورهای غربی هیچ واکنش درخوری انجام ندادند. وقتی نهادهای بین‌المللی و کشورهای مختلف در مقابل گستاخی‌های آمریکا ساکت می‌مانند این کشور وقیح‌تر می‌شود؛ به نحوی که این گستاخی تا جایی پیش می‌رود که مقامات آمریکایی سپاه پاسداران را در لیست گروه‌های تروریستی می‌گنجانند. نیاز به توضیح نیست که سپاه تا چه حد حافظ امنیت ایران و حتی منطقه بوده است. هیچ فرد منصفی انکار نمی‌کند که اگر سپاه به‌صورت جان بر کف در مقابل داعش نمی‌ایستاد، داعشی‌ها بر منطقه مسلط می‌شدند. سپاه باعث خروج داعش از خاک عراق و سوریه شد. در عرصه داخلی هم سپاه همواره در کنار مردم بوده است؛ آخرین اقدام مردم‌مدار سپاه کمک به سیل‌زدگان است. حال وقتی آمریکا چنین نهادی را تروریستی می‌داند، یعنی سرشار از خسم و کینه است. علاوه بر همه این‌ها تروریستی دانستن نیروی نظامی یک کشور خلاف قوانین بین‌المللی است. جالب این است که آمریکا به همین‌ها نیز راضی نمی‌شود و اکنون می‌خواهد تحریم‌های نفتی را از سر بگیرد و حتی کشورهایی که پیشتر معاف از تحریم شده بودند، آنها نیز از خرید نفت ایران منع شده‌اند. این حرکت‌های زورگویانه و جاهلانه باید باعث بیداری ملت‌ها و دولت‌ها شود زیرا شک نکیند که اگر در مقطع حساس کنونی کشورهای مختلف دنیا علیه آمریکا متحد نشود، مشابه همین اقدامات ظالمانه بر سر خودشان هم می‌آید. به یاد داریم که کشورهایی مانند فرانسه و آلمان در مقطعی کمک مالی و تسلیحاتی به داعش می‌کردند اما در نهایت همین گروه در همان کشورها دست به انجام عملیات تروریستی زد. زیاده‌خواهی آمریکا تمام‌شدنی نیست و بر سر کشورهایی که امروز تصور می‌کنند متحد آمریکا هستند نیز خواهد شکست».

یک‌بام و دوهوای اروپا و بی‌عملی دولت

این نماینده مجلس درباره کشورهای اروپایی و نقشی که در اوضاع کنونی ایفا می‌کنند، گفت: «اروپا وعده داد که اگر آمریکا از برجام خارج شود، ظرف 2هفته تعیین تکلیف می‌کنند که در برجام می‌مانند یا نه اما هنوز اظهارنظر نکرده‌اند. آنها می‌خواهند ایران بلاتکیف بماند تا رئیس‌جمهور به وعده‌اش عمل نکند. روحانی گفته بود که اگر برجام عملی نشود در اسرع وقت غنی‌سازی 20درصدی را از سر می‌گیریم. اروپایی‌ها با یک بام و هوا بودن نمی‌خواهند این وعده اجرا شود. مقامات دولتی ما هم در مقابل رفتارهای زشت غربی‌ها دست به عصا حرکت می‌کنند و می‌ترسند که مبادا به کروات جنابان غربی بخورد. ظریف در جایی گفت که با نپذیرفتن fatf نمی‌خواهیم بهانه به دست آنها بدهیم. ما متوجه نمی‌شویم که این چه منطقی است که وزیر امور خارجه مملکتمان دارد؟ برجام از اساس نابود شد، سپاه ترویستی اعلام شد، تحریم‌ها رفع نشد و هنوز آقایان می‌ترسند که یک‌وقت بهانه به دست غربی‌ها داده نشود؟ واقعا منطق عجیبی است».

تقابل نظامی ایران و آمریکا

موسوی لارگانی در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت اقدام موثر ایران و اتخاذ موضع تقابلی از سوی مقامات دولتی، احتمال جنگ پیش می‌آید یا خیر، اظهار کرد: «آمریکا قدرت و جرأت جنگ با ایران را ندارد که اگر داشت هنگامی که عراق را گرفت و تا مرز ایران آمد این کار را می‌کرد. مضافا آنکه ما 8سال با دست خالی و درشرایطی که تمام دنیا به عراق سلاح‌ می‌داد، جنگیدیم و از شکست نهراسیدیم؛ اکنون که به مراتب قدرت نظامی‌مان بالا رفته است. اکنون ناوهای آمریکایی از تیررس موشک‌های میان‌برد ایران در امان نیستند و از مقابله نظامی با ایران می‌ترسند. تردید نکنید که اگر آمریکا قدرت جنگ با ایران را داشت، لحظه‌ای صبر نمی‌کرد».

بی‌نتیجه بودن برجام

او در انتقاد به دولت ادامه داد: «جنگ‌هراسی را کسانی در ذهن مردم جا انداختند که می‌خواتسند پیروز انتخابات باشند؛ مدام به مردم گفتند که اگر ما رأی نیاوریم و جناح مقابل رأی بیارود، حتما جنگ می‌شود. دولتی‌ها بیایند و پاسخ بدهند که برجام چه نتیجه‌ای بری مردم ایران داشت؟ کدام یک از تحریم‌ها رفع شد؟ مگر همان‌هایی که مدافع مذاکره بودند، رأی نیاورند؟ خب بیایند پاسخ بدهند چه دستاوردی برای ملت ایران داشتند؟ انرژی هسته‌ای با خون شهدای هسته‌ای جلو رفت و دولت باعث شد تمام آن زحمات از دست برود».

موسوی لارگانی در نهایت از تغییر رخ‌داده در فرماندهی کل سپاه استقابل کرد و گفت: «در عین حال که از زحمات سرلشکر جفعری تشکر می‌کنم اما باور دارم انتخاب دقیق و هوشمندانه مقام معظم رهبری در انتصاب سرلشکر سلامی بهترین اقدام این‌روزها بود زیرا سرلشکر سلامی همواره از حقوق ملت ایران با اقتدار و صلابت دفاع کرده‌اند و امیدوارم در جایگاه کنونی خود نیز مانند سابق از مواضع انقلابی جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند».

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید