مهرگان: در کشورهای عربی هر لحظه امکان رخ دادن یک اتفاق عجیب وجود دارد

  • ورزشی
  • سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۸ ۹:۰۲
    کد خبر :661677

سرمربی ایرانی تیم والیبال العربی کویت گفت: در کشورهای عربی هر لحظه ممکن است اتفاقات عجیبی رخ دهد و باید خود را برای آنها آماده کنیم.

 

جواد مهرگان در گفت‌وگو با فارس، درمورد حضورش در تیم العربی کویت اظهار داشت: بعداز توافقی که حاصل شد کار در لیگ کویت را شروع کردم. ما در 3 تورنمنت باید حضور پیدا کنیم که تورنمنت اول به پایان رسیده است. ما در جام اتحاد عنوان سومی را کسب کردیم و حالا کار در تورنمنت دوم را شروع کرده‌ایم. تیم‌ها در کویت ثابت هستند و چند مسابقه به روش مختلف برگزار می‌شود.

 

* جدایی کمالوند با توافق دو طرف بود

 

وی درمورد جدایی آرش کمالوند از تیم العربی و اضافه شدن به تیم خاتم اردکان، گفت: تورنمنت اول که تمام شد تیم‌ها می‌توانند مجدداً یارگیری کنند. آرش کمالوند بعد از کسب عنوان سومی در جام اتحاد با مسئولان باشگاه مذاکره کرد، اما طرفین به توافق نرسیدند. ضمن اینکه او از تیم‌های ایرانی هم پیشنهادهای خوبی داشت. شرایط کویت از نظر مالی برای کمالوند خوب بود، اما به هرحال کویت شرایط خاصی دارد. بحث ویزا و طولانی شدن مراحل اداری و … کمی آزار دهنده است، اما باید بگویم که کمالوند و مسئولان باشگاه با توافق از هم جدا شدند.

 

* بعد از چند سال محرومیت سرمایه‌گذاری خوبی در کویت شده است

 

سرمربی تیم والیبال العربی کویت با بیان اینکه من از شرایطم در کویت خیلی راضی هستم، خاطرنشان کرد: کویت باشگاه‌های خیلی خوبی دارد و بازیکنان خارجی سطح بالایی در این کشور بازی می‌کنند. برای مثال بازیکنانی از کوبا و کویت هم در لیگ این کشور حضور پیدا کرده‌اند. ما هم عضو تیم ملی جوانان برزیل را به خدمت گرفته‌ایم. کویتی‌ها بعد از محرومیت 4-5 ساله از حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی، سرمایه‌گذاری خوبی کرده‌اند. باشگاه‌ها سالن اختصاصی دارند و از امکانات حرفه‌ای سود می‌برند.

 

* کویتی‌ها نهایتاً بتوانند در جمع کشورهای عربی مدعی شوند

 

مهرگان افزود: جمعیت کویت کلاً یک میلیون نفر یعنی شاید به اندازه یک منطقه تهران است. آنها بعد از چند سال دوری از مسابقات بین‌المللی نیاز به زمان دارند تا خودشان را ثابت کنند. واقعیت این است که آنها پتانسیل اینکه بخواهند برای تیم‌های آسیایی خطرساز شوند را ندارند. ورزش اول آنها فوتبال و بعد هندبال و سپس والیبال است. کویتی‌ها نهایتاً بتوانند در جمع کشورهای عربی مدعی شوند که فکر می‌کنم هدف‌شان هم همین است.کار کردن در کشورهای عربی لذت‌بخش است، اما سختی‌های خاص خودش را هم دارد. یعنی هر لحظه ممکن است اتفاقات عجیبی رخ دهد و باید خود را برای آنها آماده کنیم.

 

* مهمترین نکته برای والیبال ایران برگزاری بازی‌های دوستانه است

 

وی در مورد شرایط تیم ملی والیبال ایران برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک، تصریح کرد: والیبال ایران تورنمنت حساسی درپیش دارد. می‌دانم که مسئولان فدراسیون تمرکز خود را برای آماده‌سازی تیم گذاشته‌اند، اما قبل از شروع تورنمنت باید چند بازی دوستانه هم برگزار شود. فکر می‌کنم در حال حاضر مهمترین نکته برای والیبال ایران برگزاری بازی‌های دوستانه است. همانطور که همه می‌دانند مهمترین حریفان ایران در این مسابقات تیم‌های چین و استرالیا هستند، اما قطعا سایر تیم‌ها هم دست و پا بسته نیستند. ما هم مربیان حرفه‌ای داریم و حضور داورزنی هم کمک می‌کند تا تیم ملی با کمترین مشکل در مسابقات حاضر شود.

 

* آقایان افراط و تفریط کردند

 

سرمربی ایرانی تیم والیبال العربی با اشاره به تعطیلی لیگ برتر ایران، عنوان کرد: به نظرم می‌شد با خرد جمعی تصمیم بهتری گرفت. لیگ فشرده شروع شد و ناگهان مسابقات را تعطیل کردند و این به معنی افراط و تفریط است. مسئولان فدراسیون برای تصمیم‌گیری‌های خود باید مشاوره‌های بیشتری از باشگاه‌ها بگیرند. شروع فشرده مسابقات اصلاً عاقلانه نبود و پس از آن هم که ناگهان لیگ تعطیل شد. ای کاش آقایان افراط و تفریط نمی‌کردند. باید از ابتدا در این خصوص تصمیم منطقی گرفته می‌شد.

 

* برای بانوان می‌شد تصمیم منطقی‌تری گرفت

 

مهرگان که پیش از این سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران هم بود، درمورد انتخاب شعبانیان به عنوان سرمربی تیم ملی بانوان اظهار داشت: برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم. در این مورد هم معتقدم که می‌شد تصمیم‌های منطقی‌تر گرفت. من کاری به جوانگرایی و این صحبت‌ها ندارم، اما پیشنهاد می‌کنم برای تصمیم‌گیری در مورد تیم ملی بیشتر مشورت بگیرند. به هر حال تیم ملی است و نمی‌توان با تصمیم‌های لحظه‌ای و احساسی برای آن برنامه‌ریزی کرد. اعتقاد دارم که باید سازمان تیم‌های ملی داشته باشیم تا با حضور افراد ثابت و کارشناس برای امور مختلف تصمیم گرفته شود.

 

* جلسات نباید فرمالیته باشد

 

وی افزود: اینکه هر کس ایده خودش را بگوید و مدتی بعد تصمیم‌ها تغییر کند برای تیم ملی چندان زیبا و منطقی نیست. تیم ملی برای اشخاصی نیست که نظرات شخصی خود را در آنها اعمال کنند. باید جلساتی موثر برگزار شود تا با شنیدن ایده‌های مختلف و کارشناسی برنامه‌ریزی شود نه اینکه جلسات فرمالیته باشد. شعبانیان زحمات زیادی کشیده است و من معتقدم که باید فضا را مثبت نگه داریم و حامی تیم ملی باشیم؛ البته باید بدانیم که حمایت به معنی تعریف و تمجید کردن نیست. امیدوارم شعبانیان از تجربیاتش استفاده کرده و بتواند به تیم ملی در مسابقات پیش‌رو کمک کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید