ممنوعیت ها در سفر به برلین

    کد خبر :1092587

ممنوعیت ها در سفر به برلین

برلین شهری با تاریخی پرفرازونشیب است. این شهر اروپایی هم مانند بسیاری از پایتخت‌های جهان هر ساله از گردشگران زیادی میزبانی می‌کند. برخی از آن‌ها با رزرو هتل برلین برای شرکت در سمینارهای بین‌المللی و دوره‌های آموزشی به این شهر سفر می‌کنند و هدف برخی دیگر هم تفریح و خوش‌گذرانی در برلین است. هدف شما از سفر به شهر برلین هر چیزی که باشد باید در طول سفرتان به قوانین کشور آلمان پایبند باشید. در این کشور قوانینی برای حضور گردشگران خارجی وضع شده است که در ادامه به‌طور مفصل درباره آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

ورود برخی از داروها به آلمان غیرمجاز است.

افرادی که با رزرو هتل برلین قصد سفر به کشور آلمان را دارند نباید برخی از اقلام ممنوعه را با خود به این کشور ببرند. داروها و مکمل‌های دارویی یکی از مهم‌ترین محصولاتی هستند که همراه داشتن آن‌ها می‌تواند برای شما دردسر زیادی ایجاد کند. این داورها شامل لیست بلند بالایی می‌شوند بنابراین تا حد امکان در سفر به آلمان با خودتان دارو نبرید. اگر هم مجبور به استفاده از داوری خاصی هستید؛ به شما توصیه می‌کنیم که نسخه پزشکتان را همراه داشته باشید.

خریدوفروش و مصرف مواد مخدر و روان‌گردان در برلین ممنوع است.

حمل و خریدوفروش مواد مخدر در همه کشورهای دنیا ممنوع است. کشور آلمان هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر در زمینه خریدوفروش و مصرف مواد مخدر و روان‌گردان قوانین سخت‌گیرانه‌ای دارد. بر اساس این قوانین مسافران به‌هیچ‌عنوان نباید مواد مخدر همراهشان داشته باشند. در غیر این صورت مجازات سنگینی در انتظار آن‌ها خواهد بود. حبس‌های طولانی‌مدت، پرداخت جریمه و اخراج از کشور آلمان از جمله مجازات‌هایی هستند که برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

ممنوعیت ها در سفر به برلین

عکاسی از برخی مکان‌ها در برلین غیرقانونی است.

برلین یک شهر مدرن و پیشرفته است و جاذبه‌های گردشگری زیاد هم دارد. از موزه‌ها و کتابخانه‌های قدیمی گرفته تا برج‌ها و مرکز خریدهای شیک و مدرن از جمله مکان‌های دیدنی برلین به‌حساب می‌آیند. بسیاری از گردشگران خارجی از این مکان‌ها عکاسی می‌کنند تا در آینده به‌عنوان یک خاطره زیبا از سفرشان به شهر برلین آن‌ها را به دیگران نشان دهند. بااین‌حال باید در نظر داشته باشید که عکاسی در برخی از مکان‌ها ممنوع و غیرقانونی است. در این مکان‌ها تابلوهای عکاسی ممنوع وجود دارد بنابراین برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی در طول سفرتان از عکاسی در این مکان‌ها خودداری کنید.

ورود برخی مواد غذایی به کشور آلمان ممنوع است.

گردشگران خارجی اجازه ندارند که برخی از مواد غذایی را با خود به آلمان ببرند. افرادی که به برلین سفر می‌کنند باید از این مواد غذایی ممنوعه آگاه باشند. دولت آلمان برای حفظ سلامت عمومی جامعه و جلوگیری از گسترش آلودگی قوانینی را در خصوص ورود محصولات کشاورزی و فرآورده‌های گوشتی تصویب کرده است. بر اساس این قوانین شما نمی‌توانید محصولاتی مانند قارچ، سیب‌زمینی، خاویار و محصولات لبنی را با خود به آلمان ببرید.

پول نقد در لیست ممنوعه‌های کشور آلمان قرار دارد.

مسافران کشور آلمان مجاز هستند که مقدار مشخصی پول نقد همراهشان داشته باشند. اگر مقدار پول نقد همراه مسافران بیش از ۱۰ هزار یورو باشد؛ آن‌ها باید به‌صورت کتبی این مسئله را به اطلاع مقامات گمرکی این کشور برسانند. البته این قانون فقط برای شهروندان کشورهایی اعمال می‌شود که جزو اتحادیه اروپا نیستند. در ضمن به‌جز سکه و اسکناس، چک، سهام و طلا هم جزو نقدینگی‌ها به‌حساب می‌آیند و محدودیت‌هایی برای حمل‌ونقل آن‌ها به کشور آلمان وجود دارد.

ممنوعیت ها در سفر به برلین

حمل سلاح سرد، اجسام برنده و تیز و مواد محترقه غیرقانونی است.

مسافران اجازه حمل سلاح، مهمات، اجسام تیز و برنده مانند چاقو و مواد محترقه به داخل هواپیما را ندارند. درصورتی‌که پلیس در فرودگاه‌های آلمان متوجه وجود این اشیا در داخل چمدان مسافران شود، چمدان‌ها توقیف خواهد شد و برای صاحب چمدان یک پرونده تشکیل می‌شوند. جریمه حمل این اشیا با توجه به سابقه مسافران می‌تواند جریمه نقدی، دیپورت از آلمان یا حبس از چند ماه تا ۱۰ سال باشد. قوانین کشور آلمان در این‌باره سخت‌گیرانه است بنابراین با دقت و وسواس بیش‌تری اشیا و وسایل ضروری برای سفر به آلمان را انتخاب کنید.

ورود عتیقه‌جات و اشیای قدیمی به آلمان غیرمجاز است.

خریدوفروش آثار تاریخی یک تجارت بسیار پرسود است. برخی از مسافران برلین اشیای قدیمی و عتیقه‌جات را در داخل چمدان‌هایشان جا ساز می‌کنند تا آن‌ها را در آلمان بفروشند. اگر پلیس فرودگاه متوجه وجود اشیای مشکوک در داخل چمدان مسافران شود؛ آن‌ها را توقیف می‌کند. درصورتی‌که آثار باستانی مانند کتب تاریخی، مجسمه‌ها و سکه‌های قدیمی در چمدان‌ها پیدا شود، این اشیا ضبط می‌شوند و صاحب چمدان باید در دادگاه حاضر شود. دولت آلمان این قوانین را برای حفظ میراث ملی کشورها تصویب کرده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید