ملیپوشان اسنوکر ایران صاحب دو برد و سه باخت شدند
![ملیپوشان اسنوکر ایران صاحب دو برد و سه باخت شدند](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2018/03/18-28.jpg)
روز نخست مسابقات اسنوکر قهرمانی آسیا با دو برد و یک باخت در بخش مردان و دو باخت در بخش بانوان برای تیم ملی ایران همراه بود.
مسابقات اسنوکر زیر ۲۱ سال قهرمانی آسیا از روز گذشته در کشور میانمار آغاز شد. در روز نخست این رقابت ها و در بخش مردان شروین امیدوار با نتیجه ۴ بر یک برابر کیشین کامیهاشی از ژاپن به برتری دست یافت. امین سنجائی ۳ به ۴ مقابل هریس طاهر از پاکستان متحمل شکست شد. مهران ارشادی هم در مصاف با حرف میانماری به نام میو مین تیم با نتیجه ۴ بر ۳ صاحب برتری شد.
به گزارش مهر، در بخش بانوان هم اکرم محمدی یک به ۲ مقابل ویدیا پیلای هندی شکست خورد و پریسا درویشوند هم در مصاف با آمی کمانی دیگر بازیکن هندی ۲ بر صفر نتیجه را واگذار کرد.