ملت ایران برای عزتمندی خود نیازمند فرهنگ ایثار و شهادت است

    کد خبر :71616

 

خبرگزاری آریا- مدیرکل بنیاد البرز با بیان اینکه اشاعه‌ فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به هم‌فکری و تعامل دارد، گفت: ملت ایران برای عزتمندی و پیشرفت خود نیازمند فرهنگ ایثار و شهادت و است.
به گزارش خبرگزاری آریا، طاهرنژاد با بیان اینکه اشاعه‌ فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به هم‌فکری و تعامل دارد، گفت: ملت ایران برای عزتمندی و پیشرفت خود نیازمند فرهنگ ایثار و شهادت و است.
وی در ادامه افزود: همکاری و تعامل مسئولین باید در جهت حفظ میراث شهدا و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده باشد تا بتوانیم از عزت و اقتدار نظام اسلامی به‌خوبی دفاع کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه با بیان اینکه رسالت اصلی بنیاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت مؤلفه‌ قدرت انقلاب اسلامی از دیروز تا امروز است که نمود بارز این مهم وجود مدافعان حرم هستند که غیورانه در حال دفاع از حرم اهل‌بیت هستند.
ابراهیم طاهرنژاد در بخش دیگر از سخنان خود خاطرنشان ساخت: اشاعه‌ی فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به تفکر و تعامل دارد.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز افزود: در همین راستا ششمین جلسه‌ی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکشنبه ۱۵ مردادماه با حضور اضا در محل استانداری برگزار می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید