معرفی هنجارشکنان در زمینه حجاب به پلیس و دادستانی نوعی “نظارت ملی” است

    کد خبر :558294

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه برای برخورد با ولنگاری فرهنگی نیاز به عزم ملی است، معرفی هنجارشکنان در زمینه حجاب به پلیس و دادستانی را نوعی نظارت ملی دانست.

حجت‌الاسلام احمد سالک درباره عملکرد نیروی انتظامی در مسئله حجاب و برخورد با بی‌حجابی اظهار کرد: هر دستگاهی بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، مأموریت برخورد با ولنگاری فرهنگی و بی‌بند و باری را برعهده دارد.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: تا جایی که ما کنترل کردیم و اطلاع داریم، نیروی انتظامی در حد توان، وسع و منابع مالی در زمینه عفاف و حجاب خوب برخورد کرده و باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه فقط یک دستگاه نمی‌تواند در برخورد با ولنگاری فرهنگی پاسخگو باشد، متذکر شد: برخورد با این ولنگاری فرهنگی نیاز به عزم ملی دارد و تمام دستگاه‌ها اعم از حاکمیتی، قضایی، مقننه، مجریه و نهادهای مربوطه باید دست به دست هم دهند و نیاز به فرهنگ‌سازی قوی در زمینه عفاف و حجاب داریم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که آیا حمایت کافی از آمران به معروف و ناهیان از منکر صورت می‌گیرد، گفت: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را در دوره نهم مجلس تصویب کردیم، اخیراً هم جناب آقای رئیسی؛ رئیس قوه‌قضاییه اعلام کردند که باید از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت قاطع صورت گیرد، تصریح کرد: مصوبه جدیدی در زمینه حمایت بیشتر از آمران به معروف و ناهیان از منکر در طرح مجلس است که امیدوارم در صحنه علنی مجلس نسبت به آن بحث شود.

به گزارش تسنیم،عضو فراکسیون نمایندگان ولایی درباره اختصاص سامانه‌هایی برای معرفی متخلفان در زمینه حجاب به دادستانی و پلیس، یادآور شد: این اقدام خوب و یک نوع نظارت ملی است، با انجام این کار، امور در این رابطه به مردم واگذار می‌شود که تخلفات نیز از این طریق به دستگاه‌های مربوطه منعکس می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید