معجزه در میانمار؛ نجات دو مرد از زیر آوار، 125 ساعت پس از زلزله مرگبار

    کد خبر :1135644
نجات معجزه اسا در زلزله میانمار

بازتابدر حالی که جهان با نگرانی اخبار مربوط به زلزله مرگبار میانمار را دنبال می‌کند، دو نجات معجزه‌آسا، امیدی تازه در دل مردم این کشور جنگ‌زده روشن کرده‌اند.

بیش از ۱۲۵ ساعت پس از آن‌که زلزله‌ای به قدرت ۷.۷ ریشتر بخش‌های مرکزی میانمار را لرزاند، مردی ۵۳ ساله در شهر ماندالای زنده از زیر آوار یک هتل فرو ریخته بیرون کشیده شد. تصاویر ویدیویی منتشر شده از این لحظه، امدادگرانی را نشان می‌دهد که در میان تشویق و فریادهای شادی، این مرد را روی برانکارد حمل می‌کنند.

همزمان در شهر ساگاینگ، مردی ۴۰ ساله نیز از زیر خرابه‌ها نجات یافت. به گفته تیم‌های امدادی، او در بیمارستان محلی بستری است و وضعیت جسمانی‌اش رضایت‌بخش گزارش شده است.

نجات معجزه اسا در زلزله میانمار

🔴 فاجعه‌ای بی‌سابقه، بیش از ۳۰۰۰ کشته و هزاران زخمی

بر اساس اعلام دولت نظامی میانمار، شمار قربانیان تاکنون از مرز ۳۰۰۰ نفر گذشته و هزاران نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند. با این حال، کارشناسان هشدار داده‌اند که آمار واقعی می‌تواند بسیار بیشتر باشد، چرا که هنوز صدها نفر مفقودند و امیدها برای یافتن بازماندگان زنده، لحظه به لحظه کم‌رنگ‌تر می‌شود.

در بحبوحه این فاجعه، دولت نظامی میانمار اعلام کرده است که به طور موقت عملیات نظامی علیه گروه‌های مخالف را متوقف کرده تا امدادرسانی تسهیل شود. اما منابع محلی می‌گویند هنوز مشخص نیست که این آتش‌بس واقعاً در مناطق درگیری رعایت می‌شود یا خیر.

بیمارستان‌ها در بحران؛ خدمات پزشکی در چادرهای موقت

به گفته سازمان جهانی بهداشت، وضعیت بیمارستان‌ها بحرانی است. کمبود امکانات باعث شده بسیاری از خدمات درمانی در چادرهای اضطراری ارائه شوند. پزشکان بدون مرز اعلام کرده‌اند که دست‌کم ۵۰۰ ساختمان به‌طور کامل ویران شده‌اند و ۸۰۰ ساختمان دیگر آسیب شدید دیده‌اند.

یکی از اعضای تیم اضطراری سازمان جهانی بهداشت در ماندالای می‌گوید:
«اینجا دیگر چیزی به اسم بیمارستان باقی نمانده؛ فقط چادرهایی‌ هستند که مثل کلینیک‌های سیار کار می‌کنند، برای نجات جان کسانی که از دل آوار بیرون کشیده می‌شوند.»

تهدید قریب‌الوقوع: آغاز فصل باران‌های موسمی

در حالی‌که جهان نظاره‌گر این بحران انسانی است، سازمان ملل هشدار داده که با نزدیک شدن فصل باران‌های موسمی، شرایط ممکن است وخیم‌تر شود. دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش، اعلام کرد که نزدیک به ۲۰ میلیون نفر – معادل یک سوم جمعیت کشور – پیش از زلزله نیز به کمک‌های بشردوستانه نیاز داشتند.

او از اعزام هماهنگ‌کننده اضطراری سازمان ملل و نماینده ویژه خود به میانمار در روزهای آینده خبر داد، با هدف تقویت حمایت‌های جهانی و تلاش برای دستیابی به صلحی پایدار در این کشور بحران‌زده.

امید در دل ویرانی

در دل خرابی‌ها، مرگ و ناامیدی، صحنه‌هایی مانند نجات این دو مرد، بارقه‌ای از امید به جامعه زخمی میانمار تابانده است. همان‌طور که فرماندار بانکوک جایی که زلزله حتی آن‌جا را هم لرزاند می‌گوید:
«هر صدای زندگی، نوری در دل تاریکی است. ما هنوز تسلیم نشده‌ایم.»

منبع cnn

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید