مضرات سیب زمینی سرد برای سلامت
برخلاف تصور رایج، نگهداری سیب زمینی پخته در یخچال مضراتی برای سلامت دارد و حتی میتواند بر طعم، بافت و ارزش غذایی سیب زمینی تأثیر بگذارد.
در این مطلب به چند دلیل درباره این که چرا نگهداری سیب زمینی پخته در یخچال ممکن است بهترین روش برای حفظ کیفیت آن نباشد، اشاره کردهایم .
تغییر بافت
از دست دادن طعم
تشکیل ماده سرطانزای آکریل آمید
از دست دادن مواد مغذی
تسریع در فساد
در حالی که راحتی یخچال غیرقابل انکار است، اما همه غذاها از سرمای یخچال سود نمیبرند. سیب زمینی پخته، با بافت و طعم منحصر به فرد خود، زمانی که در دمای اتاق نگهداری میشود، بهتر میماند. با اجتناب از محدودیتهای سرد یخچال، میتوان یکپارچگی سیب زمینی پخته شده را حفظ کرد و از یک تجربه آشپزی لذت بخش و مغذیتر اطمینان حاصل کرد.