مریم نشیبا قصه‌گوی معروف رادیو کرونا گرفت

    کد خبر :805286
مریم نشیبا قصه‌گوی معروف

مریم نشیبا را به صدای آشنای بچه‌ها می‌شناسند، قصه‌گویی که هنوز داستان‌هایش مشتری دارد؛ او چند روزی است درگیر کرونا شده و از مردم می‌خواهد برایش دعا کنند.

دو روز از سالروز تأسیس رادیو می‌گذرد و یک خبر ناراحت‌کننده، توجه ما را به بزرگی در رادیو جلب کرد. نام پرآوازه‌ و محبوبی خصوصاً برای بچه‌ها؛ “مریم نشیبا”. چهره‌ای که ما را یاد قصه‌گویی و توجه به کودک می‌اندازد.

چه جوانانی که سال‌ها با شنیدن قصه‌های “شب بخیر کوچولو” این هنرمند تکرار نشدنی، خوابیده‌اند و اصلاً به این عبارت معروف است برنامه با سابقه رادیویی که مسئولیت خواب کردن بچه‌ها را برعهده دارد.

**نشیبا به کرونا مبتلا شده و خیلی نمی‌توانست درباره جزئیات این اتفاق صحبت کند. اما از همه مردم عزیز ایران درخواست کرد که برای او دعا کنند هرچه زودتر سلامتی‌اش را به دست آورد و کار گویندگی و قصه‌گویی را دنبال کند.

او همچنین در توضیح بیشتر به خبرنگار تسنیم گفت: خیلی نمی‌توانم صحبت کنم تقریباً نزدیک به 9 روز است که مبتلا شده‌ام،‌ بیمارستان رفته‌ام برای سی‌تی‌اسکن و درمان را در منزل پیگیری می‌کنم.

این گوینده قدیمی درباره درگیر شدن ریه‌هایش، تأکید کرد: تست گرفتم گفتند 14 روز باید قرنطینه باشم؛ ریه‌هایم درگیر نشده‌اند اما پزشکان گفته‌اند رعایت نکنم و فرآیند درمانی درست طی نشود امکان دارد بیماری شدت پیدا کند.

با نشیبا پیش از این درباره رادیو و برنامه قدیمی “شب بخیر کوچولو” صحبت‌هایی داشته‌ایم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

رمز موفقیت برنامه‌ای قدیمی

* سوال اول ما چرا “شب بخیر کوچولو” هنوز هم شنیده می‌شود و بچه‌های امروز هم قصه‌هایش را دوست دارند؛ رمز موفقیت این برنامه قدیمی در چیست؟

“شب بخیر کوچولو” برنامه‌ای است با مخاطبینی که خیلی نازنین‌اند. مردم با وجود این همه رسانه‌های رنگارنگ هنوز هم به رادیو وفادار مانده‌اند و امیدوارم سالیان سال بتوانیم در خدمت مردم عزیز ایران باشیم. سپاسگزارم از دست‌اندرکارانی که تلاش کردند تا ما 45 سال بتوانیم با عزت و سربلندی در رادیو خدمت کنیم.

این برنامه تاریخ انقضا ندارد، چون بچه‌ها همیشه از داستان و داستان‌گویی استقبال کرده‌اند و گاهی یک لبخند ساده هم در دنیای امروز برای کودکان کارساز است. رمز موفقیت “شب بخیر کوچولو” توجه به اتفاقات ساده و صمیمیت در رفتار و ارتباط با کودکان است. با بچه‌ها باید مهربان بود و نباید با لحن و نگاهِ عبوس به سراغ‌شان برویم.

ماهیت این برنامه این است که بچه‌ها را برای خواب آماده می‌کند تا خوابی راحت را تجربه کنند. در این هیاهو که بچه‌ها از صبح تا شب شیطنت‌های خاص خود را دارند و رسانه‌های جدید و فضای مجازی باعث شده بچه‌ها پرجنب و جوش‌تر و گاهی خشن‌تر شوند، ما تلاش می‌کنیم با فضایی آرامش‌بخش، حداقل دقایقی بچه‌ها را به آرامش دعوت کنیم.

ماجرای تلویزیونی شدن “شب بخیر کوچولو”

* قرار بود این برنامه رادیویی، تلویزیونی شود و ما “شب بخیر کوچولو” را به صورت تصویری هم داشته باشیم؛ شما این پیشنهاد را نپذیرفتید؟

از شبکه 2 تلویزیون با من تماس گرفتند و پیشنهاد دادند “شب بخیر کوچولو” تلویزیونی شود. یعنی در واقع گفتند می‌خواهیم شب بخیر کوچولو را در تلویزیون به صورت تصویری کار کنیم و برای این کار مبلغ بسیار بیشتری از رادیو به من پیشنهاد دادند.این موضوع را با آقای حسن خجسته در میان گذاشتم. ایشان بسیار مخالف این بودند که بچه‌های رادیو به تلویزیون بروند.

ایشان به من گفتند اگر می‌خواهی برو ولی این را به یاد داشته باش که اگر به تلویزیون بروی باخته‌ای، بچه‌ها اگر از مجری برنامه خوششان نیاید حرف‌های آن آدم را گوش نمی‌دهند، به دنبال بازی می‌روند و وقتی کارتون پخش می‌شود دوباره پای تلویزیون می‌نشینند. آن موقع است که هرچه تلاش کنی نمی‌توانی شب بخیر کوچولوی رادیویی از آن دربیاوری.

* توصیه‌ای برای مخاطبین خاصّ خودتان که کودکان هستند دارید؟

توصیه‌ام این است صید دنیا نشوید. خداوند شما را خیلی با معرفت، مهربان و پر و پیمان آفریده است. یک موقع کج نروید و در هر مسیری یا خدای مهربان باشید. از او مدد بگیرید که مددهای او باعث شود همیشه در صراط مستقیم حرکت کنید.

به گزارش تسنیم، مریم نشیبا زاده‌ 1325 در تهران و آموزگار و گوینده‌ رادیو و تلویزیون است و اجرای برنامه‌ “شب‌ بخیر کوچولو” را از سال 1369 شروع کرد. وی همچنین مجری برنامه گلبانگ، از رادیو ایران است.

این گوینده پیشکسوت در زمینه کار تلویزیونی نیز، ضمن گویندگی در برنامه‌های مستند علمی و آموزشی و برنامه‌های تلویزیونی سینما دو و سینما چهار، اجرای مجموعه‌های صداهای ماندگار و روز نوروز را برعهده داشته‌ است.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید