مرغها به جای دان، نانخشک و سیبزمینی خوردند
رئیس انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی گفت: در سه هفته گذشته به دلیل تامین نشدن دان مورد نیاز برای مرغداران، برخی از تولیدکنندگان مرغ، نان خشک و سیب زمینی به مرغها داده اند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی گفت: در چند روز گذشته شرکت پشتیبانی امور دام میزان حجم تامین دان با قیمت دولتی را تا 50 درصد افزایش داده که این روند قیمت مرغ را کاهش داده است
محمد یوسفی با اشاره به اینکه 65 تا 70 درصد هزینه یک مرغ مربوط به دان آن است، افزود: در 10 روز گذشته با افزایش حجم تامین دان دولتی، قیمت مرغ زنده تا هزار و 500 تومان و مرغ آماده طبخ نیز تا 2 هزار تومان کاهش قیمت داشته که البته توزیع مرغ منجمد نیز در این روند موثر بوده است.
وی گفت: اگر الزامی که دولت برای بخش خصوصی تعیین کرده است برای خود نیز در نظر بگیرد و مواد مورد نیاز مرغدار از جمله جوجه و دان را با قیمتهایی که آنالیز میکنند به تولید کننده تحویل دهد مرغدار نیز میتواند با قیمت الزام شده، مرغ خود را ارایه کند.
یوسفی با اشاره به اینکه قیمت مرغ متعادل است و جای نگرانی وجود ندارد، افزود: مرغ زنده شب گذشته با قیمت 8 هزار و 500 تومان روانه کشتارگاه شده و اگر از این قیمت پایینتر مرغ زنده ارایه شود تولیدکنندگان دچار زیان خواهند شد که این موضوع را سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار باید بررسی کرده و پس از آن برای مرغداران الزام تعیین کنند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه شرایط فعلی در تامین دان، ارز و انتقال ارز خاص است، گفت: در سه هفته گذشته به دلیل تامین نشدن دان موردنیاز برای مرغداران، برخی از تولیدکنندگان مرغ، نان خشک و سیب زمینی به مرغها داده اند این درحالی است که اگر مرغ به خوبی تغذیه نشود در دوره چهل روزه رشد کافی نخواهد داشت که این به زیان مرغدار و کشور خواهد بود.
یوسفی با اشاره به اینکه مرغدار باید برای تولید انگیزه داشته باشد، افزود: امروز مرغ تنها ماده پروتئینی مورد استفاده برای قشر ضعیف و متوسط جامعه است بنابراین تولید گوشت مرغ برای کشور مزیتی است که دولتمردان باید به آن توجه بیشتر داشته باشند.