برای اولین بار در جهان:

مردی با قلب تیتانیومی 100 روز زندگی کرد و از بیمارستان مرخص شد

    کد خبر :1135175
مردی با قلب تیتانیومی

بازتابدر یک دستاورد شگرف علمی، یک مرد ۴۰ ساله از بیمارستان نیو ساوت ولز در استرالیا مرخص شد، پس از آنکه ۱۰۵ روز با قلب مصنوعی تیتانیومی زندگی کرد. این بیمار که به دلیل مشکلات قلبی نیاز به پیوند فوری داشت، توانست با استفاده از یک تکنولوژی پیشرفته، برای مدت طولانی‌تری به زندگی ادامه دهد و تا زمان دریافت قلب جدید از اهداکننده، عملکردهای پایه‌ای بدنش حفظ شود.

این قلب مصنوعی که توسط دکتر دانیل تیمز و تیم تحقیقاتی BiVACOR طراحی شده است، به عنوان یک راه‌حل موقت برای افرادی که در انتظار پیوند قلب هستند، معرفی شده است. این دستگاه، برخلاف قلب‌های مصنوعی معمولی، قابلیت زندگی طولانی‌تری را برای فرد فراهم می‌آورد. نکته جالب این است که این قلب مصنوعی می‌تواند عملکرد بدن را به مدت نامحدودی حفظ کند، مشروط بر اینکه به درستی مراقبت شود.

این تکنولوژی نوین با استفاده از یک سیستم معلق مغناطیسی ساخته شده است، که در آن روتور پمپاژ خون را از طریق یک بالشتک مغناطیسی انجام می‌دهد. این ویژگی منحصر به فرد، به‌طور کامل از اصطکاک و سایش اجزای اصلی جلوگیری می‌کند و امکان استفاده طولانی‌مدت از دستگاه را فراهم می‌سازد. در واقع، این ساختار به دستگاه اجازه می‌دهد که برای مدت‌زمانی بسیار طولانی، بدون نیاز به تعمیرات پیچیده، به فعالیت خود ادامه دهد.

در حالی که هنوز این دستگاه‌ها به عنوان جایگزین دائمی برای قلب‌های طبیعی شناخته نمی‌شوند، اما به عنوان یک گزینه موقت، به بیماران این امکان را می‌دهد که بدون استرس و فشار، منتظر دریافت عضو جدید خود باشند. این پیشرفت‌های علمی، نه تنها افق‌های جدیدی را برای درمان بیماری‌های قلبی باز می‌کند، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز تحولاتی در پیوند اعضا و درمان‌های آینده باشد.

در دنیای پزشکی، این دستاوردها به عنوان یک گام بزرگ و امیدوارکننده در مسیر درمان بیماری‌های پیچیده قلبی تلقی می‌شوند و به‌طور گسترده در حال بررسی و آزمایش در سراسر جهان هستند.

منیع techcult

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید