مردم برنج خارجی نمی‌خرند، قیمت برنج ایرانی افزایش یافته است

رئیس جهاد کشاورزی مازندران گفت: تبلیغات علیه مصرف برنج خارجی در شبکه‌های مجازی مبنی بر وجود فلزات سنگین موجب شده تا تقاضا برای برنج ایرانی افزایش یابد.
دلاور حیدر پور رئیس جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اقدامات حمایتی دولت از برنج‌کاران اظهار داشت: سال گذشته رقمی بالغ بر هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون پرداخت شد. با توجه به آنکه عمده زراعت مازندران برنج است از این رو بیش از ۹۵ درصد برداشت با کمباین صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برداشت برنج جز سخت‌ترین زراعت‌هاست، افزود: تا کنون تدارکات خوبی برای کود، سموم، بذور اصلاح شده و توزیع آن در بین برنج کاران در نظر گرفته شد و این مسئله سختی کار و هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد.

حیدرپور با بیان اینکه حمایت از برنج‌کاران از دهه ۷۰ آغاز و در اواخر دولت دهم به صفر رسید و مجدداً در دولت یازدهم شروع شد، ادامه داد: بر این اساس سیستم‌های نوین آبیاری از ۴۶ هزار هکتار سال ۹۲ با رشد ۱۶۸ درصدی به ۱۲۴ هزار هکتار سال ۹۴ افزایش یافت.
رئیس جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مزایای توسعه کشت مکانیزه بیان کرد: باتوسعه کشت مکانیزه حداقل ۱۰ الی ۱۵ درصد عملکرد در هکتار افزایش و ۴۰ درصد هزینه تولید کاهش می‌یابد که با توسعه ارقام پرمحصول و اصلاح تغذیه طی یک برنامه ۱۰ ساله می‌توان به خودکفایی رسید.
وی در خصوص دلایل افزایش قیمت برنج طی یک سال اخیر تصریح کرد: تبلیغات علیه مصرف برنج خارجی در شبکه‌های مجازی مبنی بر وجود فلزات سنگین موجب شد تا تقاضا برای برنج ایرانی افزایش یابد که درنهایت این امر افزایش قیمت را رقم زد.
0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید