مرحله پنجم کالابرگ فقط به ۳ دهک اول می‌رسد 

    کد خبر :1176119

در حالی که قرار بود مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک به خانوارهای هفت دهک درآمدی پرداخت شود، مسئولان اعلام کردند که اجرای این مرحله فقط شامل سه دهک اول خواهد بود و قیمت کالاها برای مصرف‌کننده در طول سال ثابت نگه داشته می‌شود.

تاکنون کالابرگ الکترونیک طی چهار مرحله از اسفند سال گذشته، به دهک‌های یک تا هفت تعلق گرفته بود. در این طرح، سه دهک اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و سایر دهک‌ها ۳۵۰ هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مانند لبنیات، پروتئین و خواربار دریافت می‌کردند.

با توجه به تورم بالای ۳۰ درصد و فشار تحریم‌ها، دولت و مجلس تصمیم گرفتند در شیوه پرداخت و اجرای کالابرگ تغییراتی ایجاد کنند. احمد میدری، وزیر رفاه، اعلام کرد که مردم می‌توانند از میان دو الگوی پیشنهادی یکی را انتخاب کنند:

روش اعتباری قبلی: مبلغ اعتبار به حساب سرپرست خانوار واریز و امکان خرید ۱۱ قلم کالای مصوب از فروشگاه‌های طرف قرارداد.

روش خرید با تخفیف: کالاها با تخفیف حداقل ۲۰ درصدی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه شوند.

رستمی، رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان، تأکید کرد که روش اعتباری رضایت ۷۲ درصدی مردم را به همراه داشته و در طرح جدید نیز این روش حفظ خواهد شد. همچنین، در صورت هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی، کالاها در فروشگاه‌های خرد و زنجیره‌ای با تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصد عرضه می‌شوند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، نیز اعلام کرد که اجرای طرح به زودی آغاز می‌شود و در فاز اول سه دهک اول مشمول طرح خواهند شد و به مرور، دیگر دهک‌ها نیز تحت پوشش قرار می‌گیرند.

این طرح با هدف ثبات قیمت کالاها و جلوگیری از تنش معیشتی خانوارها اجرا می‌شود و جزئیات نهایی مرحله پنجم کالابرگ طی هفته جاری اعلام خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید