محدودیت‌های ترافیکی سنگین در جاده‌های شمالی

    کد خبر :1166978
ترافیک

سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد که به منظور تأمین امنیت و روان‌سازی تردد در جاده‌های شمال کشور، محدودیت‌های ترافیکی از چهارشنبه ۹ مهر تا شنبه ۱۲ مهر در محورهای اصلی شمالی اعمال می‌شود.

وی با اشاره به ممنوعیت تردد انواع موتورسیکلت از ظهر چهارشنبه تا صبح شنبه در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و تهران-سمنان-مشهد، تاکید کرد که این محدودیت‌ها با هدف کاهش تصادفات و بهبود جریان ترافیک در این ایام پایان هفته اجرا خواهد شد.

در محور کرج-چالوس، تردد کامیون‌ها، تریلی‌ها و کامیونت‌ها همچنان ممنوع است و در صورت افزایش ترافیک محدودیت‌های یک‌طرفه نیز به صورت مقطعی برقرار می‌شود. همچنین روز جمعه ۱۱ مهر، از ساعت ۱۲ ظهر تردد خودروها به سمت چالوس از آزادراه تهران-شمال محدود و مسیر پل زنگوله به طور کامل مسدود خواهد شد.

محبی افزود که در محور هراز نیز تردد کامیون‌ها به جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی محدود خواهد بود و محدودیت‌های یک‌طرفه در صورت افزایش ترافیک اعمال می‌شود. همچنین در محور فشم، روز جمعه محدودیت یک‌طرفه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برقرار خواهد بود.

جانشین پلیس راه از رانندگان خواست با رعایت قوانین و پرهیز از شتاب‌زدگی، همکاری لازم را برای حفظ ایمنی جاده‌ها داشته باشند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید