مالک ایرتور: نسبت فامیلی با پوری‌حسینی ندارم

    کد خبر :591989

هواپیمایی ایران ایرتور در پاسخ به گزارش وجود نسبت فامیلی با رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی را رد کرد اما درباره سایر ابهامات سکوت اختیار کرد.

در پی انتشار گزارشی در مهر با نام «واگذاری ایرتور روی میز قوه‌قضائیه/ منتقدان:پول ۱۵ توپولف را ندادند»، این شرکت هواپیمایی در توضیحاتی که ارسال کرده، بدون آنکه پاسخی به چند ابهام مطرح شده در زمینه واگذاری ایرتور بدهد، صرفا وجود نسبت فامیلی میان رئیس تبریزی سابق سازمان خصوصی سازی و خریدار تبریزی ایرتور را تکذیب کرده است.

متن کامل توضیحات روابط عمومی ایران ایرتور به شرح زیر است:

پیرو نشر خبر با تیتر «نسبت فامیلی مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور با آقای پوری‌حسینی» به اطلاع می‌رساند انتشار خبر یاد شده مصداق بارز نشر اکاذیب، تشویش افکار عمومی به قصد اضرار به غیر مصرح در قانون مطبوعات بوده، دستور فرمایید مطابق بند ۲۳ قانون مطبوعات، جوابیه این شرکت در اسرع وقت و همسان ارزش ردیف خبری در آن رسانه درج گردد.

متن جوابیه:

«هواپیمایی ایران‌ ایرتور با اعلام عدم صحت و کذب محض بودن خبر نسبت فامیلی مالک شرکت هواپیمایی ایران‌ ایرتور با آقای پوری‌حسینی، انتشار این خبر را مصداق بارز نشر اکاذیب، تشویش افکار عمومی به قصد اضرار به غیر مصرح در قانون مطبوعات می‌داند و خواستار انتشار هرگونه مستند دال بر اثبات این ادعاهای واهی در ذیل این جوابیه است. همچنین حق خود در پیگیری موضوع از مجاری صالحه قضایی را محفوظ می‌دارد.

رضا رضایی

مدیر روابط عمومی

نظر به انتشار خبر تخفیف ۶ هزار میلیاردی در واگذاری شرکت هواپیمایی ایران ایرتور به تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ احتراماً دستور فرمایید جوابیه این شرکت مطابق ماده ۲۳ قانون مطبوعات در رده و ارزش همسان خبری برای تنویر افکار عمومی و مخاطبان آن خبرگزاری درج گردد.

 عدم پاسخ گویی به ابهامات + اشتباه روابط عمومی ایرتور

بر اساس آنچه روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران ایرتور برای این خبرگزاری ارسال کرده، صرفا نسبت فامیلی رئیس سازمان خصوصی سازی با مالک این شرکت هوپمایی تکذیب شده و به سایر ابهامات موجود در روند واگذاری این شرکت پاسخی داده نشده است.

این در حالی است که در گزارش، هیچ گونه موضع گیری در خصوص داشتن یا نداشتن نسبت فامیلی میان مالک ایرتور و رئیس سازمان خصوصی سای اخذ نشده و صرفا از زبان یکی از مدیران اسبق این شرکت در پیش از واگذاری ایرتور، موضوع نسبت فامیلی آقایان مجید شکاری به عنوان خریدار ایرتور و سید عبدالله پوری حسینی به عنوان رئیس سابق سازمان خصوصی سازی در زمان واگذاری این شرکت هواپیمایی مطرح شده است.

گذشته از مورد فوق، روابط عمومی ایران ایرتور درباره نامه هایی که از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس در سال ۹۷ خطاب به رئیس سابق قوه قضائیه درباره ابهامات واگذاری تعدادی از شرکت های دولتی در دوره ریاست پوری حسینی بر سازمان خصوصی سازی مانند نیشکر هفت تپه و هواپیمایی ایرتور که نام آنها در این نامه برده شده بود، هیچ توضیحی ارائه نداده است.

گفتنی است یکی از مهمترین موارد مذکور در گزارش درباره واگذاری ایرتور، عدم بازپرداخت اقساط تسهیلاتی است که ایرتور بابت خرید ۱۵ فروند توپولف به ارزش ۸.۵ میلیون دلار از بانک مرکزی دریافت کرده بود؛ اما در پاسح ایرتور به گزارش مهر، این ابهام همچنان بی پاسخ باقی مانده است.

خاطرنشان می شود سید عبدالله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی نیز اخیرا هر گونه داشتن نسبت فامیلی با خریدار ایرتور را رد کرده بود که این خبر نیزمنعکس شد.

یکی از موارد عجیب مذکور در جوابیه ایران ایرتور، تیتری است که در این جوابیه برای گزارش مهر انتخاب شده است؛ در حالی که ایرتور با استفاده از ترفند «مصادره به مطلوب» سعی کرده تا مخاطب را گمراه کند، اعلام کرده که تیتر خبر مهر، داشتن نسبت فامیلی میان مالک ایرتور و رئیس سازمان خصوصی سازی است؛ در حالی که این گزارش با عنوان «واگذاری ایرتور روز میز قوه قضائیه/ منتقدان: پول ۱۵ توپولف را ندادند» بوده و در تیتر این خبر هیچ اشاره ای به نسبت فامیلی پوری حسینی و مجید شکاری نشده است.

مورد عجیب دیگر در جوابیه مذکور این است که در انتهای جوابیه، گزارش مربوط به یکی دیگر از خبرگزاری ها را به مهر نسبت داده و نوشته است: خبر تخفیف ۶ هزار میلیارد تومانی در واگذاری ایرتور در تاریخ ۱۳ مرداد ماه تکذیب می شود.

این در حالی است که در این تاریخ چنین گزارشی منتشر نشده و خبر مورد نظر روابط عمومی ایرتور، مربوط به یکی دیگر از خبرگزاری هاست.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید