ماجرای انتشار نامه های سازمان غذا و دارو در فضای مجازی
سخنگوی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت پایش فضای مجازی تاکید کرد و گفت: هر نامهای که به غیر از منابع رسمی روابط عمومی سازمان غذا و دارو منتشر شود وجاهت قانونی ندارد.
به گزارش مهر، مهندس محمد هاشمی ضمن تاکید بر قابلیتهای ویژه فناوری های نوین بویژه در حوزه ارتباطات که به کیفیت و سرعت اطلاع رسانی افزوده است، اظهارداشت: دسترسی آسان و فراگیر به ابزار اطلاع رسانی نیازمند مراقبت های ویژه است.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد مهمترین ابزارکنترل و هدفمند سازی مدیوم های نوین در گام نخست ارتقاء فرهنگ استفاده آنها باشد که طبیعتا برای نیل به آن باید در پروسه زمانی تقریبا طولانی اقدامات فرهنگی مستمر صورت گیرد.
هاشمی همچنین با اشاره به ضرورت نظارت و پایش فضای بیکران مجازی، ادامه داد: تصور عدم کنترل و نظارت و دشواری آن موجبات گستاخی و سوءاستفاده باصطلاح تفریحی و حتی هدفمند را برای هنجارشکنان و قانون گریزان فراهم می نماید.
مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حفظ امنیت و ایمنی فضای مجازی متولیان خود را دارد و حتما آنها دغدغه ها و چالش های این فضا را شناسایی و رصد کرده اند، افزود: همه جامعه متفق القول هستند که اهتمام بیشتر نسبت به این موضوع امری ضروری است.
وی به موضوع شایعه پراکنی ها در خصوص فرآورده های سلامت اشاره کرد و گفت: در ارتباط با نامههایی که از سوی سازمان غذا و دارو برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر و در فضای مجازی منتشر می شود، ممکن است تصویر اصل نامه دستکاری شده آن باشد.
هاشمی تاکید کرد: روابط عمومی سازمان غذا و دارو تنها منبع انتشار صحت و سقم نامههای حوزه سازمان غذا و دارو و تجهیزات پزشکی است.
وی خاطر نشان کرد: هر نامهای که به غیر از منابع رسمی روابط عمومی سازمان غذا و دارو منتشر شود وجاهت قانونی نداشته و مورد تایید این سازمان نخواهد بود.