ماجرای التماس صابر کاظمی به سرمربی تیم‌ملی چه بود؟

    کد خبر :1172140
صابر کاظمی

جامعه ورزش ایران در سوگی عمیق فرو رفته است. صابر کاظمی، والیبالیست خوش‌اخلاق و ملی‌پوش کشورمان، پس از دو هفته در کما، در ۲۷ سالگی چشم از جهان فروبست؛ خبری تلخ که جامعه ورزش و مردم را در شوک و اندوه فرو برد.

به گزارش اعتماد، در پی تأیید مرگ مغزی این ستاره جوان، میلیون‌ها ایرانی در انتظار معجزه بودند، اما این امید هرگز به واقعیت نپیوست. در گفت‌وگویی با بهروز عطایی، سرمربی پیشین تیم ملی والیبال، او از خاطرات مشترک خود با شاگرد فقیدش گفت.

عطایی با چشمانی اشک‌بار از صابر یاد کرد:«او یکی از بااخلاق‌ترین و فنی‌ترین بازیکنانی بود که در طول دوران مربیگری‌ام داشتم. آرام، مؤدب، و عاشق والیبال بود. در زمین با تمام وجود بازی می‌کرد و هیچ‌وقت تسلیم نمی‌شد.»

اما یکی از خاطراتی که عطایی هیچ‌گاه فراموش نمی‌کند، به مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن بازمی‌گردد:«در بازی نیمه‌نهایی مقابل چین، هنگام گرم‌کردن بینی صابر شکست و خون‌ریزی شدیدی داشت. پزشک تیم گفت باید استراحت کند، اما او با چشمانی پر از اشک التماس کرد تا اجازه دهم بازی کند. با اصرار خودش وارد زمین شد، با بینی بانداژ شده و درد شدید، اما درخشید و تیم را به پیروزی رساند. همان بازی، صابر به عنوان بهترین بازیکن آسیا انتخاب شد.»

سرمربی سابق تیم ملی افزود:«صابر رؤیاهای بزرگی داشت. می‌خواست در لیگ‌های معتبر اروپا بازی کند، اما متأسفانه مشاوران خوبی نداشت و فرصت درخشش در سطح جهانی را از دست داد. با این حال، همه ما او را به‌عنوان نماد تعصب و تلاش می‌شناسیم.»

عطایی درباره علت درگذشت او نیز گفت:«طبق گفته پزشکان، صابر دچار نارسایی قلبی شد و پس از سکته، حدود نیم ساعت عملیات احیا طول کشید. متأسفانه مغز او دچار آسیب جدی شد و به کما رفت.»

فقدان صابر کاظمی نه‌تنها برای خانواده‌اش، بلکه برای والیبال ایران ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر است؛ ستاره‌ای که با غیرت و اشک بازی کرد و حتی در اوج درد، از عشق به وطن دست نکشید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید