لزوم توسعه مشاغل سازگاری اقلیمی در جهان

    کد خبر :606218

براساس گزارش کمیسیون جهانی سازگاری اقلیمی، سرمایه گذاری ۱.۸ تریلیون دلاری برای کمک به جوامع در زمینه سازگاری با پدیده تغییرات اقلیمی بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۳۰ میلادی می‌تواند ۷.۱ تریلیون دلار سود به همراه داشته باشد.

این گزارش از سوی “کمیسیون جهانی سازگاری اقلیمی” تدوین شده است؛ این کمیسیون متشکل از گروهی از رهبران سیاسی و تجاری به رهبری بان‌ کی‌مون دبیرکل سابق سازمان ملل متحد، بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت و کریستالینا جورجیوا مدیرعامل بانک جهانی بوده که وظیفه دارند “پایداری سازگاری اقلیمی در دستور کار جهانی” را پیش از نشست آتی “اقدام اقلیمی” سازمان ملل در نیویورک در ۲۳ سپتامبر افزایش دهند.

این کمیسیون از دولت‌ها خواسته تا سرمایه‌گذاری بیشتری در زمینه سازگاری اقلیمی انجام دهند، چرا که سرمایه‌گذاری‌ها با سرعت و مقیاس لازم برای رفع تأثیرات رو به وخامت تغییرات اقلیمی صورت نمی‌گیرد.

بان‌ کی‌مون در بیانیه این کمیسیون اعلام کرده سرمایه‌گذاری در زمینه سازگاری اقلیمی نه تنها اقدامی صحیح است، بلکه کاری هوشمندانه برای رشد اقتصادی و ایجاد جهانی مقاوم در برابر اقلیم‌ها به شمار می‌رود.

این گزارش پنج موضوع را تعیین کرده که در آن نیاز فوری به سرمایه گذاری وجود دارد که شامل ایجاد سیستم‌های هشدار اولیه، زیرساخت‌های مقاوم در برابر اقلیم‌ها و منابع آب، توسعه کشاورزی دیمی و حفاظت از اکوسیستم‌های مانگرو و حرا است.

بیل گیتس نیز با اشاره به این موضوع که میلیون‌ها کشاورز کوچک و خانواده‌های آن‌ها در کشورهای در حال توسعه در میان آسیب‌پذیرترین افراد در برابر تغییرات شدید دما و بارندگی هستند که باعث کاهش محصولات کشاورزی می‌شود، اظهار داشته که با پشتیبانی بیشتر از نوآوری‌ها، می‌توان فرصت‌های جدیدی را ایجاد کرده و باعث تغییر در اکوسیستم جهانی شد.

به گزارش ایسنا،در این گزارش از سوی کمیسیون جهانی سازگاری هم‌چنین ذکر شده که سازگاری اقلیمی با جلوگیری از ضررهای آینده، تشویق نوآوری‌ها و ارائه مزایای اجتماعی و زیست محیطی، “سود سه‌گانه”ای به همراه خواهد داشت.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید