قیمت جهانی طلا و نفت

    کد خبر :739380

به دنبال افزایش اشتها برای ریسک پذیری و در حالی که احتمال ترمیم روابط تجاری میان آمریکا و چین اندکی افزایش یافته است، قیمت طلا پس از پشت سر گذاشتن بدترین عملکرد هفتگی 5 ماه گذشته، امروز نیز روند کاهشی خود را تداوم بخشید.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا با 0.17 درصد افت به 1941 دلار و 78 سنت رسید. هفته گذشته قیمت طلا 4.5 درصد کاهش داشت و بدترین عملکرد هفتگی از ماه مارس را به ثبت رساند. قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز برای تحویل در ماه دسامبر با 0.04 درصد رشد به 1950 دلار و 60 سنت رسید.

افزایش بازدهی اوراق قرضه خزانه داری آمریکا موجب شده تا پس از چند هفته کاهش ارزش دلار تا حدی تثبیت شوند. تقویت ارزش دلار موجب افزایش قیمت طلا برای خریدارانی می شود که از ارزهای غیردلاری استفاده می کنند.

تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا در جهان به بیش از 21.58 میلیون نفر رسیده و تاکنون 766 هزار و 383 نفر جان خود را از دست داده اند.

اقتصاد ژاپن برای سومین فصل متوالی شاهد رشد منفی بود و بزرگترین رشد منفی تاریخ خود را به ثبت رساند.

میزان خرده فروشی در آمریکا طی ماه جولای کمتر از حد انتظار رشد داشت و حتی ممکن است در طی ماه های آتی کاهش یابد.

حجم دارایی های اس پی دی آر گلد تراست، بزرگترین صندوق سرمایه گذاری در بازار طلا روز جمعه با 0.30 درصد کاهش به 1248 دلار و 29 سنت رسید. قیمت فلز نقره نیز امروز با 0.6 درصد کاهش به 26 دلار و 25 سنت رسید.

به دنبال تصمیم چین به خرید مقادیر زیادی نفت خام از آمریکا طی ماه های اوت و سپتامبر که موجب خنثی شدن بخشی از نگرانی های ناشی از کندی ترمیم تقاضای انرژی شد، قیمت نفت روز دوشنبه شاهد افزایش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 21 سنت معادل نیم درصد رشد به 45 دلار و یک سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم امروز با 27 سنت معادل 0.6 درصد رشد به 42 دلار و 28 سنت رسید.

شرکت های نفتی وابسته به دولت چین به صورت آزمایشی تانکرهایی را برای خرید حداثل 20 میلیون بشکه نفت خام از آمریکا طی ماه های اوت و سپتامبر رزرو کرده اند. در آستانه ارزیابی میزان موفقیت فاز نخست توافق تجاری چین خرید فرآورده های انرژی و محصولات کشاورزی از آمریکا را افزایش داده است.

خرید بی سابقه نفت چین از امریکا و کاهش محدودیت های قرنطینه ای در کشورهای جهان موجب تقویت قیمت نفت شده، هرچند موج های جدید شیوع کرونا در چندین کشور جهان احتمالا بار دیگر سبب کاهش مصرف خواهد شد.

به گزارش تسنیم،موسسه ای ان زد برآورد کرده که میزان تقاضای جهانی برای نفت طی 4 ماه گذشته 8 میلیون بشکه افزایش داشته و به 88 میلیون بشکه در روز رسیده که همچنان 13 میلیون بشکه در روز کمتر از میزان مصرف در زمان مشابه سال گذشته است.

سرمایه گذاران از نزدیک نشست این هفته کمیته نظارتی اوپک و متحدانش را دنبال می کنند تا سرنخ های بیشتری در مورد وضعیت آینده عرضه نفت به دست بیاورند. این نشست قرار است با یک روز تاخیر، در روز چهارشنبه برگزار شود.

در همین حال و با وجود افزایش قیمت نفت در آمریکا تعداد سکوهای حفاری نفت و گاز طی هفته گذشته برای پانزدهمین هفته متوالی شاهد کاهش بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید