قیمت خانه‌های کلنگی تهران

    کد خبر :1062725
قیمت خانه‌های کلنگی تهران

یک خانه کلنگی در شریف‌آباد تهران با متراژ ۱۸۵ متر به قیمت دو میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

خانه دیگری در محله دولتخواه تهران با زیربنای ۲۴۰۰ متر هفت میلیارد تومان قیمت خورده است. این در حالی است که خرید یک خانه کلنگی ۱۲۰ متری در مسعودیه به ۱۲ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.

خانه کلنگی ۲۰۰ متری در گیشا به قیمت ۱۰۰ میلیارد تومان به فروش می‌رسد!

برای خرید یک خانه کلنگی ۳۰۰ متری در ستارخان نیز باید ۵۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بودجه داشته باشید.

اگر به دنبال خانه‌ای با متراژ زیر ۱۰۰ متر هستید، می‌توانید خانه کلنگی ۹۶ متری در محله عارف تهران را به قیمت ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خریداری کنید.

برای اطلاع از قیمت خانه‌های دیگر جدول زیر را بخوانید؛

محلهمتراژمبلغ کل (تومان)قیمت هر متر (تومان)
نعمت‌آباد۲۰۰ متر۷۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۳٬۵۰۰٬۰۰۰
هاشمی۱۱۰ متر۸٬۸۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰
فلاح۶۰ متر۴٬۵۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۷۵٬۰۰۰٬۰۰۰
جوادیه۹۶ متر۹٬۵۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۹۸٬۹۵۸٬۰۰۰
شمس‌آباد۹۰ متر۱۶٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۱۷۷٬۷۷۷٬۰۰۰
قیطریه۴۰۰ متر۱۳۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۳۲۵٬۰۰۰٬۰۰۰
اقدسیه – اراج۳۰۰ متر۹۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۳۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰
سلسبیل۱۳۰ متر۱۴٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۱۰۷٬۶۹۲٬۰۰۰
ستارخان۲۸۰ متر۵۵٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰۱۹۶٬۴۲۸٬۰۰۰
دولتخواه۶۷ متر۳٬۳۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰

توجه داشته‌باشید این ارقام براساس واحدهایی است که در تهران به فروش گذاشته شده و قطعا به طور دقیق قیمت مسکن در محله‌های یاد شده را تبیین نمی‌کند. قیمت مسکن در هرمنطقه مطابق با سن بنا، امکانات واحد، کوچه و خیابان، شرایط مالک و فروشنده و… متفاوت خواهد بود.

اقتصادآنلاین 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید